The Witcher Battle Arena – Ősszel érkezik a mobilokra

the-witcher-battle-arena-logo

A Witcher 3 farvízét próbálja meglovagolni a CD Projekt RED mobája, amiben az Északi-királyságok hőseivel eshetünk egymásnak Androidon és iOS-en.

A mobilos játék a jó öreg Free-to-Play rendszerre fog épülni, így a szabadidőnkön kívül( és amíg le nem merül a mobilunk) semmibe nem kerül a játszása. A játékban helyet kap egy Conquest mód, amiben pontokat kell elfoglalnunk és egy Aréna mód, amiben egymással harcolhatunk 3 vs. 3 módban. A hősök között találkozhatunk a könyvben és az Assassin of kings-ben megismert szereplőkkel. Letho Gulet, Iorveth,  Philippa Eilhart,  Zoltan Chivay, The Golem, Eithne of Brokilon, Saskia of Aedirn, és egy mágus akit csak The Operator-ként említenek( és Geralt…?).

The_witcher_battle_arena_fight

A játékot a Fuero Games fejleszti, de a kinézetért és a különböző játékelemek beemeléséhez  a CD Projekt adja az itinereket. Elmondásuk szerint nem szeretnének egy Pay-to-Win játékot fejleszteni, erre különösen odafigyelnek, hogy csak játékidővel lehessen egyes elemeket megszerezni. A megjelenés a “Holiday season” előtt várható, vagyis még karácsony előtt, Windows Phone-okra, Andriodra, iOS-re és tabletekre.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply