WILD – a Rayman alkotójának új játéka

14895906052_5471411393_c

Bár Michel Ancel Beyond Good & Evil 2 játéka nem kapott szerepelt a Gamescom-on, az ősidei, még csak kezdetleges fejlesztési fázisban lévő játéka, a WILD egyből villant.

A WILD az őskörban(~ 10.000 évvel ezelőtt) játszódik, ahol még Samu sincs teljesen a föld alá temetve, sőt, akár a bőrébe is bújhatunk majd. Vagy a vacsorájáéba.

A fejlesztést Michel Ancel stúdiója, a Wild Sheep végzi, a Sony-val eggyüttműködve. Bejárható területként egy Európa nagyságú open world-öt kapunk, a szeszélyes természeti változásokkal tarkítva(napszak, évszak váltás). A világ tele lesz lehetőségekkel, és végtelennek tűnik majd.” – mondta Ancel.

wild_screenshot_20140813145352_3_original

„Minden alkalommal felfedezel majd valami újat, akkor is, ha csak visszatértél egy adott területre” – egészítette ki. „A legjobb lehetőség a játék prototípusának próbálgatása közben született, amikor elkezdtünk játszani, mint farkasok, lovak, bárányok vagy pisztrángok. Úgy döntöttünk, hogy a játékban mindenféle élőlény játszható lesz majd. Ezek a lehetőségek együtt egy sokszínű játékmenetet eredményeznek, főleg ha online játszik az ember.”

Sajnálatos módon a Sony hamarabb felkapta a fejét, így egy egyenlőre PS4 exkluzív címmel van dolgunk. Nektek bejön az új ötletekkel teli  multi-simulator?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply