Watch Dogs – Már csak 2 nap!

Watch_dogs

A kedden megjelenő Watch Dogs-hoz összegyűjtöttünk néhány érdekességet. Low-ultra grafikai beállítás különbségek, mennyi idő alatt lehet átkocsikázni Chicagon, a sort egy hangulatos Launch trailerrel zárjuk. 

 

Ugyan a játék minden létező platformra meg fog jelenni, de azért a foga fehérjét csak PC-n fogjuk látni, amin tényleg 1080p/60FPS-el is tud mozogni a játék, míg Xbox One-on 900p/30FPS és PS4-en 1080p/30FPS  lesz a határ. De ezt meg is kell fizetni, mert ahhoz, hogy Ultra beállításokkal élvezzük a játékot szükségünk lesz Intel Core i7-4770K processzorra és  GeForce 780 videókártyára. A minimum beállításokhoz viszont elég  Intel Core 2 Quad Q8400 vagy egy AMD Phenom II X4 940 proci. Videókártyának meg egy Nvidia Geforce GTX 460, vagy AMD Radeon HD 5770. Ha te is úgy érzed, hogy nincs olyan eget rengető különbség az ultra és a low beállítások között, nem vagy egyedül, hiszem ha játszom.

 A következő videóban mozgás közben is láthatjuk a PS4-es verziót, amint végigfurikázunk a holdéval megegyező gravitációjú Chicagon.

 Nagy fába vágta a fejszéjét az Ubisoft, hogy előző és jelen generációs konzolokra és PC-re is fejlesztette a Watch Dogs-ot, ami meg is látszik a játék grafikáján, akár csak az Assassin’s Creed 4 esetében. No, de a csipkelődések ellenére várhatóan egy újabb remek nyílt világú Ubi-s gyöngyszemet kapunk majd kedden a kezünk közé, amire érdemes beruházni, a nagy nyári uborkaszezon előtt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply