Watch Dogs – Chicago utcáin

chicago watch dogs

Azt ugye mindig is tudtuk, hogy a fejlesztők nagyszerű városokat tudnak tervezni. Na de mi van akkor, ha egy létezőt másolnak le?

Új trailerrel jöttek az új kérdések. Mit is tártak elénk a Watch Dogs fejlesztői? Azt a csodálatos helyszínt, ahol a játék tere lesz. Ez a város nem más, mint Chicago. Persze nyilván, aki elkezdené ottani házukat keresni, kis eséllyel járna sikerrel. A város egy átszabáson ment keresztül, ezáltal az ott élőknek is elő kell kapni a térképet, hiába tudják mi merre hány méter. A következő trailerben megtudhatjuk, mi is vár ránk a városban a hackerkedésen kívül.

A fejlesztők elárulták, milyen változatos világ vár ránk. Folyamatos időjárás változás, véletlenszerű periódusban, illetve az emberek realisztikus megjelenése (teszem azt, nappal többen vannak az utcán, mint este). Ezzel egyetemben a generálásnak hála több mint 3000 különböző NPC kinézet lesz, amelyeknek külön-külön is más jellemeik lesznek. Emellett megtudtuk, hogy a várost 6 részre fogják osztani, amelyek egymástól teljesen különálló stílusban lesznek. Ha mindez nem vonzana minket, ott lesz az a több mint 75 jármű, melyet nyugodt szívvel elcsenhetünk az ártatlan polgártársaktól.

272079-WatchHeader

Nektek hogy tetszik a környezet?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply