Watch Dogs – 7 perc rémálom

watchdogs_story

Hogyan kell 7 perc alatt teljesen a vérbe fikázni egy új játékot. Nagyon egyszerű, nézzétek meg a következő videót a Watch Dogsról!

Nálunk Cortez kapta a becses feladatott, hogy pörgesse ki a Watch Dogs-ot. A hatalmas hype után ő is sokat várt, hiszen ilyenkor az ember tényleg magasra rakja a mércét. A megjelenés óta sok véleményt olvashattunk, és annál is több gameplay-t lehetett végignézni a YT-on. De az biztos, hogy a legkellemetlenebb 7 percet a játéknak a következő videó adta.

A Ubisoft már amúgy sem éppen a PC-s játékostársadalom kedvence, hiszen követnek el hibákat. Például a megjelenés után nem nagyon megy a játék Uplay-en. No de mind1, mindenki máshogy add hangot a véleményének. A videó gazdája mindent megtesz, hogy körülírja, mennyire nem tartja következő generációsnak a Watch Dogs által nyújtott élményt. Nekem az fájt a legjobban, amikor azt mutatta, hogy a leggyorsabban és a legkevesebb bug nélkül akarod végig vinni, akkor ne használd a HACK-et. 🙁

A most látott videóban megpróbálják minden oldalról bemutatni a játék hibáit, de azt kell hogy mondjam jogosan. A 7 perc alatt folyton követhetjük a képernyőkön olvasható jegyzeteket a hibákról. Nézzétek meg, és mondjátok el, ti mit tapasztaltatok a játékkal kapcsolatban? És nektek mi a véleményetek?

watch_dogs_pcs_javitas_erkezik_1

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply