Valve tervek – Új hősök a DotA 2-be

dota2loading_wallpaper_1920x1080

A Valve a Techies-sel megelőlegezte az új karakterek rohamosan közeledő hullámát, nem fognak megállni!

Ahogy azt  The International 4-en láthattuk, a Valve bemutatta legújabb karakterét, a Techies-t. Ha már nem a DotA 3-al rukkolnak elő, igyekeznek a 2. részt turbózni, fejleszteni, és minél többet hozzárakni. Ezt bizonyítja az is, hogy az új szereplő egy olyan áradatot akar elindítani, amivel az eredeti DotA hősök választékához hasonlót próbálnak felépíteni.

A gyanakvásunkat megerősítette Erik Johnson a Valve fejlesztője, hogy igyekeznek rengeteg új karaktert behozni a közeljövőben. Igyekeznek a DotA 2 palettáját olyan szélesre tárni, mint amilyen az eredeti DotA-é volt. Erik kijelentette: ” Folytatjuk. A DotA soha nem áll meg!”

dota_2_international_2014_compendium_65465

Jelenleg több hős is van készenlétben, akiket még a frissítés nem sodort hozzánk, ilyen a Techies mellett Pit Lord, Arc Warden, Winter Wyvern és Oracle. “Új karakterek lesznek, új változásokat fognak hozni a játékba” – jelentette ki Erik – . A DotA 3-al kapcsolatban elmagyarázta, nem igazán lenne értelme leváltani a 2-t. Nem tartanak annál a pontnál ahol kijelenthetik: “Oké, kész vagyunk. Jöhet a következő rész.”

dota_2_techies_screen_1_76259

A Techies-sel nagy valószínűséggel a következő frissítés után már a hadszíntéren találkozhatunk. Ti örültök a rengeteg új karakternek?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply