Titanfall – Új DLC ősszel

Titanfall-Screen-1-640x360

“Nincs játék DLC nélkül!” Legalábbis ezt vallja a Respawn Ent., ugyanis a sok ingyenes frissítés mellé helyet fog kapni két ősszel érkező kiegészítő, amelyet Vince Zampella tárt elénk.

Rendkívül bőkezűen kapjuk a fejlesztőktől az ingyenes csomagokat, frissítéseket, de a fizetős rész sem maradhat el.

Titanfall-Expedition-DLC-640x360

A napokban megkaptuk a negyedik nagy frissítést, a legutóbbi DLC-t pedig már májusban magunkénak tudhattunk(Expedition). Mintha nem akarnának mélyen a zsebünkbe nyúlni, legalábbis ezt a látszatot akarják kelteni, hiszen jó ha negyedévente ajánlanak fel egy új fizetős kiegészítőt.

“A következő DLC három hónap múlva érkezik, az utolsó pedig újabb negyed évre rá kerül a játékosok elé. Ezek mellett természetesen dolgozunk az ingyenes frissítéseken is, a következő például két új játékmódot és számos extrát tartalmaz.” – Közölte Zampella.

Titanfall-Screen-1-640x360

A két új játékmód pedig a Marked of Death, és a Wingman LTS.

Az MFD egy 6v6 mód, amelyben mind a két csapat egy-egy játékosa meg van jelölve. A csapatoknak meg kell védeniük a saját megjelölt tagjukat, miközben igyekeznek levadászni az ellenség jelöltjét. Ha valaki sikerrel jár, új játékosok lesznek megjelölve.

A Wingman LTS A Last Titan Standing 2v2-es változata. Ez az első nem-6v6-os mód, és fontos benne a csapatjáték és a stratégia. Azoknak fog tetszeni, akik az LTS még több taktikázást igénylő változatát szeretnék kipróbálni.

Ti meg fogjátok venni az új DLC-t?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply