The Stomping Land – Már a Steam se támogatja tovább?

stomping land03

Az elsőre sokaknak meg tetsző játék történetét a steam egyelőre lezárta azzal, hogy kivette a store-ból.

A Gamerek nagy része már biztos hallott a The Stomping Land-ról a játékról, ami nem egy hosszú történetet hagy maga után. A játék úgy kezdődött, hogy Kickstarteren összegyűjtöttek 114 ezer dollárt, amiből elkészítettek egy Early Acess játékot steamre és mind ezek után nem igazán történet sok minden a rengeteg bevétel ellenére. A játék a megjelenése után egy updaten esett át és utána teljesen kihalt az egész játék se frissítések nem érkeztek, se valamiféle üzenet a közösségi oldalra a játékosoknak.

Már mindenki azt hitte, hogy kárba veszett pénz volt megvenni az early acess játékot, amikor Alex Fundora közölte a kotakuval hogy ők egészen eddig keményen dolgoztak, mégpedig azon hogy áttegyék a játékot az Unreal Engine 4-re . Ami mind egy nagyon szép és jó dolog lenne, de netán valami információt azért kaphattunk volna előbb is. Sokak már nem lepődtek meg, hogy az óta újra teljes csend honol a közösségi oldalukon, és már a támogatók is kezdenek lemondani róla.  Mindezek után pedig a The Stomping Land-et de már nem lehet megvásárolni steamen, igaz a játék adatlapja még ugyan úgy elérhető.

The Stomping Land alsdnaslkdn

Mint ahogy azt mindenki gondolta volna erről ismét nem kaptunk információt, hogy ezt a funkciót a játék készítője Funcora vette le vagy pedig a steam döntött úgy, hogy ez így nem helyénvaló. Valószínű, hogy azért lett levéve, hogy amíg a játék át nem áll Unreal Engine 4-re, de persze az is meglehet, hogy „háát csődbe mentünk elköltöttük nasira meg vodkára”. Persze mi is reméljük, hogy ez nem így van, hanem még tovább is túl kell majd élnünk a dinókat esetleg több mint 10 itemmel is, de az biztos, hogy ez a megjelenés a steames és a kickstarteres fórumokon elég rossz hátszele lett a játéknak.

nektek mi a véleményetek magáról a játékról, és hogy miért nem közölnek semmit a játékosaikkal miután jó sok példány elkelt az early acess-ből nem beszélve a kickstarteren begyűjtött plusz pénzről?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply