Star Citizen – Megvan a 44 millió

Star-Citizen

A 90-es években igazán divatjukat élték az űrszimulátorok, ma ez nem így van, de ezen Chris Roberts szeretne változtatni aki jelenleg pénzben fürdik, és a Star Citizen-en dolgozik.

2011-ben Chris Roberts bejelentette a Star Citizen című játékát, és a Kickstarteren gyűjtést indított neki. Azóta összegyűlt egy kevés pénz, hiszen az elérni kívánt félmillió dollár helyett a 34.000 adományozó több, mint kétmillió dollárt adott össze. Chris Roberts pedig nem állt le, újabb és újabb milliók csapódtak a bakszámlájához, amit a Star Citizen fejlesztésére költhet.

Persze ahogy egyre több pénz gyűlt össze a játékban felelhető tartalmak is folyamatosan egészültek ki, hiszen már lesznek Hangárok, bővült a tervezett multiplayer kampány is. Pár napja azonban egy szűk rétegnek elindult a multis csata is. Közben a Star Citizen elérte a 44 millió dollárnyi összeget, melynek jutalma az úgynevezett „Stellar Cartography”, míg 46 milliónál egy „Updated Scanning Software”-t fognak kapni azok, akik hozzájárultak a cél eléréséhez. Részletesebb infót mindezekről a Roberts Space Industries oldalán találtok.

AMD-Star-Citizen

Szerintetek ennyi pénzből a Star Citizen képes lesz megfelelni a hatalmas elvárásoknak? Mondanám azt, hogy az űrszimulátorokra már senki nem kíváncsi, csak a 90-es évek fanjai fogják megvenni, de akkor ki adományozott rá ennyi pénzt? Akkor mégis van erre kereslet nem igaz? Én magam sem vagyok kifejezetten vérbeli űrvadász, de ennek a hírnek a hallatán lehet belekóstolok, mondjuk az EVE Online-ba.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply