Star Citizen – Jönnek a játszható módok

202266

Emlékszünk még a lelkes fejlesztőre, Chris Robertsre, aki a mi segítségünket kérte, hogy játékát útjára indítsa? Hát nem összejött neki?!

Nézegettük, nézegettük azt az űrszimulátort, csak lesz ez valami, nem hiába adtuk a pénzt. Az a pár apró lehetőség (amikor belepillanthattunk) pont arra volt elég, hogy elkezdjünk nyáladzani a játék után. Tudjátok, mennyi pénz gyűlt össze neki? 44 millió zöldhasú. Az ember azt gondolná: ennyiből már csak ki lehet hozni egy szösszenetet… Szerencsénkre Chris is így gondolkodik, így hát az Arena Commander 0.8 kiadásával szeretné a vágyakat csillapítani, ugyanis ezzel lehetőségünk nyílik 2 új játékmódot is kipróbálni.

star-citizen

Ez a két játékmód egészen pontosan a Vanduul Swarm és a Freeflight. Opcióként 3 féle űrhajó szolgáltat nekünk a játék. Mindemellett pár apró finomítás, javítgatás lett belerakva, ami lehet, hogy fel sem fog tűnni sokak számára. Még két újabb mód már meg is van nevezve, ezek a Battle Royale és a Team Multiplayer. Rájuk még várnunk kell, addig is érjük be a mostani lehetőségekkel.

Chris bővebben is fejtegette elképzeléseit a játék jövőjével kapcsolatban – a fejlesztőktől megszokottam – egy blog bejegyzésben. A játékosközösséggel eddig felépített kapcsolatát szeretné tovább pátyolgatni, és erősebbé tenni. Így pedig természetesen minden apró mozzanatot megörökíteni és a rajongók között megosztani. Éppen ezért szeretné, ha ez a bizalom kölcsönös is lenne, tehát minden apró hibát, észrevételt őszintén közölnék velük a fórumon.

Star-Citizen-2

Sajnálatos módon rengeteg negatív kommenttel illették a fejlesztőt. Egészen pontosan a játék fejlesztési periódusának idejével vannak a közönségnek gondjai, mintha egy soha el nem készülő játékról volna szó, pénzkidobásként emlegetve.

Szerintetek van igazság abban, amit a közönség állít? Kiálltok a csapat mellett?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply