The Sims 4 – Prémium

The-Sims-4-02

Egy igen hosszú 20 perces videót kaptunk az EA-tól amiben a Sims 4-et vehetjük szemügyre, érdekes dolgok derültek ki.

A The Sims 4 fejlesztői feltöltöttek egy húsz perces játékmenet videót,érdemes megnézni hiszen végre in-game élvezhetjük a beígért nagy változásokat, ami a következő Sims részben érkezik. Igaz a gameplayben még véletlenül sem fogunk medencével, vagy babákkal találkozni. De más dolog az ami miatt felkaptuk a fejünket a gameplay megtekintése alatt. A videó egy bizonyos pontján előjön a Prémium tagság hirdetése:

„The Sims 4 Premium. Spórolj a csomagokon, élvezd a korai hozzáférés lehetőségét és exkluzív tárgyakat. Válj Premium taggá, hogy korábban megkapj három új csomagot, benne exkluzív tárgyakkal. A Simjeid egy ijesztő jelmezes bulit tarthatnak, campingezhetnek a szabadban, és stílusosan köszönthetik az újévet.”

Mivel a Sims alapvetően offline játék bármilyen előfizetéses modell, igazából nem megvalósítható. Kivéve ha egyszerűen az történik, hogy a aki nem fizeti be előre a kiegészítő árát, az egy bizonyos ideig nem veheti meg, csak ha lejárt a puffer időszak. Hát sosem gondoltam, hogy ennyire nyilvánvalóan elmennek a “Vegyél TÖBB kiegészítőt” irányba a Maxis-nál. Azért a videóba érdemes belenézni, miben is különbözik a játék a harmadik résztől.

A The Sims 4 szeptemberben jelenik meg PC-re, később pedig Mac-re.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply