Rust – jobb grafika, több lehetőség, stb

rust-new2

Végre megtaláltuk, mi a tökéletes jövő egy Early Acces játéknak, legalábbis a Rust így fog tovább fejlődni.

Képzeljétek el, az történt a Rustal, hogy nem fogják tovább fejleszteni a jelen állapotában. Hiszen annyian megvették a Rustot, hogy van pénz gyakorlatilag egy teljesen új játék fejlesztésére. Persze nem kell teljesen elölről kezdeni, mert rengetegen már így is imádják ezt a játékot, tehát az alap megvan. És reméljük is, hogy ezt nem változtatják meg, csak a lehetőségek tárházát növelik. Annak viszont nem tudunk mi sem ellenállni.

rust data

Kb. a Rusttal az történt, mint egy Kickstarter projektnél, csak itt nem csak egy videóval kérték össze a pénzt, hanem addig eljutottak ameddig csak tudtak, és pénzért kipróbálhattuk, hogy milyen a játék. Fantasztikus, eddig mondjuk csak a DayZ és a Rust tart itt, hogy tényleges megéri amit csinálnak, mármint az Early Acces modellt. Ha jól tudom, és infóim helyesek akkor a DayZ folyamatosan fejlődik, míg a Rustnál tényleg észrevehető volt, hogy megállt a fejlesztés. Így hát előugrottak ezzel a dologgal, hogy ne aggódjunk, és így mi már nem is aggódunk, hanem könyörgünk, hogy dolgozzanak gyorsabban. Komolyan ha lehetne, akkor vennék egy plusz ticketet vagy bármit, hogy már most kipróbálhassam az újabb verziót Early-Early Acces!

rust-new

A srácok mindent megtesznek, lesz egy teljesen új grafikai motor, vagy a régi upgradje ez nem is tudom pontosan, de csodálatos lesz a részletesség a játékban. Maga a táj és a használati tárgyak/emberek/állatok is teljesen új textúrákat kapnak. Átdolgozzák a mozgásokat, és igazából mindent, ami picit is szúrhatta a szemünket. Mert azért a Ruston mindenki látta, hogy nem a szépségével hódít. Így szerintem a hibákkal ti is tisztában vagytok! És végre de végre a hangokat is újítják, amelyek eddig engem a legjobban zavartak. Sőt a teljese infó felület meg fog változni.

Változni fog a kinézet, sokkal több infót látunk végre a cuccainkról, és maga a craft/építés rendszere is érthetőbb lesz. Imádom, hogy a fejlesztés célja nem az egyszerűsítést, nem fogják butábbá tenni a dolgot, hogy többen vegyék, többen vigyék. Egyszerűen úgy alakítják a meglévő tudást, hogy az tényleg értelmezhető legyen. És ne legyen olyan, hogy valamilyen infót nem találunk. kibővülnek a leírások, a használati tárgyakból is sokkal több lesz.

Végre tudunk majd úszni, és a térkép is meg fog változni, több lesz a használhatóbb hely, és maga a táj is szebb lesz. Lehet, hogy már nem csak hasznosság szempontjából fogjuk a srácokkal fenntartani a házunkat, hanem építünk egy két nyaralót oda ahol szép a kilátás. Jah és persze Rusty-t is átdolgozzák, tud majd pislogni, és végre nem is lesz pucér, és az öltözködési perverzióját is kiélheti, mert sokkal több lehetősége lesz rá. Több újabb nyersanyag is lesz, pl.: csontok.

medve

Infónk még nincs, az “új külső” mikor fog elkészülni, de rengeteg változást fog hozni, és mindenki meg fogja kapni az “új játékot” is, aki eddig megvásárolta már steamen a Rust mostani változatát. Jósolni nem akarok, de szerintem később csak feljebb fog menni az ára, így érdemes most beszerezi még a NAGY frissítés előtt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply