Rust – Bemutató videósorozat

rust

Sokan nem tudják mi az a Rust! Szerintünk ez hiba, és megpróbáltunk létrehozni egy olyan könnyed sorozatot, amelyet ha végignéz valaki, megértheti a játék mozgató rugóját.

Rengetegen foglalkoznak a manapság méltán híres Early Access modellel, és azok játékaival. Hiszen felfedezték azt, hogy nem csak egy jól irányzott garázsfejlesztő zsebelhet be kevés munkával rengeteg pénzt, hanem ha a játékosok részt vesznek a fejlesztésben, azzal is lehet pénzt keresni.

Mi? Valaki pénzt akar keresni azon, hogy Bétázzak egy játékkal?

Hát pontosan! Már régebben is volt olyan, hogy ha vettél valamit, esetleg egy nagyobb csomagot, akkor kaptál Béta kulcsot egy játékhoz. Valahogy ebből származhatott a mostani ötlet, hiszen itt a játékok még közel sincsenek Béta állapotban, de ha fizetsz, már rögtön játszhatsz velük. Persze ilyenkor a játék olyan-amilyen. Tehát félkész, tele hibákkal. De ha mondjuk egy játékban az a kihívás, hogy túlélj, és szinte bármikor meghallhatsz, akkor ez talán fel sem tűnik annyira. Lehet, emiatt működnek ezek a modellek az ilyen fajta játékokkal. El tudnátok képzelni egy Half-Life 3-mat ebben a fajta megjelenésben? Én nem.

No mindegy, például a Rust egy ilyen fajta játék, és ráadásul én abba a kategóriába sorolom, amit többen követnek figyelemmel, mint amennyien játszanak.

Hogy miért is van ez? Egyik az, hogy ezeknek a játékoknak az áruk igen borsos ahhoz képest, hogy még tele vannak hibákkal, a másik, hogy olyan nehezek, hogy boldogabban nézed mások szenvedését, vagy épp sikerét, mintsem te játszol annyit vele, hogy kihulljon a hajad. Viszont ahhoz, hogy a nagyobb, viccesebb videókat is megértsd, kell egy kis alap a játékhoz. Arra persze nincs idő, hogy minden videóban, ami a Rustról szól elmagyarázzák mégis mi ez a játék, így ennek utána kell nézned.

Ezt a problémát próbáltuk megoldani a GameGeek csapatával, reméljük sikeresen. Egy 4 részes websorozatot indítottunk, ahol egy teljesen kezdő “szűz” Rust játékos kóstol bele a túlélők világába. Ha ezeket a részeket megnézitek, akkor már csak két dolog áll előtettek. Vagy egyből megveszitek a játékot, vagy élvezettel tudjátok nézni az olyasfajta videókat, mint a Rusty és a Haverok. Ezért nézzétek meg az eddig elérhető két részt a How túúú Rustból!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply