Rust – Alakul a molekula Rusty meg vírul, mint a vadalma

Rusty és a haverok

Újabb részt köszönhettek a Rusty és a Haverok égisze alatt. Hiszen szépen lassan feldolgozzuk a Gameplayeket, amit nektek készítettünk.

Persze, ne higgyétek, hogy ilyen silány minőséggel beérjük, folyamatosan fejlesztjük a stúdiót, hogy a legjobb felvételeket kaphassátok. Így hamarosan újabb fejlesztésnek lehettek tanúi. Azért jó ez a Rusty és a Haverok, mert mi játszunk a Rusttal ami egy nagyon nehéz játék, és nektek csak rajtunk kell “röhögni”! Nem kell rengeteg órát a játékba ölnötök, ahhoz hogy sokszor meghalljatok, szenvedjetek és sírjatok, megtanuljátok elfogadni a hiányt, feldolgozni az éhiséget, barátok pusztulását végignézni, és a végén idegroncsként beírni a “suicide” parancsot.

Ettől ti megmenekültök, és végignézhetitek, mi hogyan szenvedünk. 😀 Vajon mik lesznek majd a következő részekben? Újabb szereplők, esetleg végre a játékosok fizikai küzdelmét is követhetjük, arcok eltorzulása, izzadságcseppek vándorlása. Azért jó ez a sorozat, mert sosem lehet tudni, mi lesz a következő részben, és persze azt sem mikor megy tönkre a szerver ahol játszunk :D!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply