PlayIT – Megvannak a programok

nezumi-playit

Öt színpaddal, versenyekkel, kvízekkel és bemutatókkal vár a PlayIT! Ráadásul a GameGeek is kint lesz teljes menetfelszerelésben.

Ha épp nem a standok között kószálnak, a látogatók a színpadoknál is eltölthetnek néhány órát.

Az április 26-án megrendezésre kerülő tavaszi PlayIT minden eddiginél nagyobb területen, a korábbiaknál sokkal változatosabb programmal várja az érdeklődőket a SYMA rendezvényközpont “A” és “B” csarnokában

Amellett, hogy a résztvevők a showflooron kipróbálhatják a legújabb játékokat, termékeket, a színpadoknál egész nap színvonalas program várja őket.

kviz

Az “A” csarnokban található Nagyszínpadon 10:20-tól kezdődik a program, ahol a magyar YouTube két jól ismert egyénisége, a GameDay Iroda műsorvezetői, Szirmai Gergely és Kiss Imi fogják levezényelni a műsort. A srácok egyébként egy videós kedvcsinálóval is készültek az egész napos sztárságra, ahol jól meg is mondják, mire lehet majd számítani a PlayIT-en:

A játékbemutatók mellett a Gyűrűk Ura Cosplay Club, a Cosfighters, az 501-es légió és japán dobosok is színpadra lépnek, három fordulóban zajlik le a PlayIT Gamer Championship, kihírdetésre kerülnek a Tavaszi Citromdíj helyezettjei és díjazottjai, összecsap az Xbox One és a PS4, este pedig egy PlayIT villámkvízben tehetik próbára magukat a látogatók.

Szintén az “A” csarnokban helyezkedik el a GameStar színpad, itt már 9:00-tól megkezdődik a ráhangolódás. Napközben Kinect versenyekre, különböző vetélkedőkre, ropievő versenyre lehet nevezni, délután pedig az érdeklődők a GameStar olvasók számára bizonyára ismerős élő Late Night Live Aréna keretében kérdezhetnek bármit, amire választ szeretnének kapni a GameStar szerkesztőitől. Az igazi buli 18:00-tól indul, ugyanis zárásig bárkiből lehet rock- vagy popsztár, aki elég merész, hogy alkalmi vagy jól összeszokott zenekarával színpadra álljon, és megmutassa, mit tud Rock Bandben.

nagyszinpad_promo

A “B” csarnok kisebb színpadokkal, de hasonlóan érdekes programokkal csábít. A LOL színpadon kerül megrendezésre 10 órától a League of Legends East, 15:30-tól pedig a West elődöntője, amit a bronzmeccs, majd végül a döntő követ. A Dota 2 rajongói szintén 10 órától izgulhatnak a selejtezőből sikeresen továbbjutott kedvenceikért, de aki inkább lexikális tudásával szeretne értékes ajándékokhoz jutni, az a Kvíz színpadon többféle kategóriában is indulhat a Játéktörténelmen és a MOBA-kon keresztül a hazai játékfejlesztéssel és a Blizzarddal kapcsolatos kérdésekig.

További részletek az oldalon találhatóak.

 

A 2014. tavaszi PlayIT részletes színpadi programjairól csatoltam képeket.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply