PlayIT – Foglald le a saját akciódat!

playit-tavasz-április

Le ne maradj! Foglald le a saját akciós kedvenceidet, megnyílt a PlayIT játékfoglaló boltja!

A Deluxe és Collector’s Edition jeggyel rendelkező látogatók a mai naptól foglalhatják le a PlayIT-en kedvezményesen megvásárolható játékokat, társasjátékokat, könyveket és perifériákat.

Közel két hét múlva, április 26-án ismét megrendezésre kerül a PlayIT, Magyarország legnagyobb videojátékos eseménye. Ahogy az utóbbi években, úgy ezúttal is elképesztő akciók várják a látogatókat, de a hosszas sorban állást elkerülendő azok, akik elővételben Deluxe vagy Collector’s Edition jegyet vásároltak, 2014.04.11. 12:00:00 és 2014.04.13. 23:59:59 között lefoglalhatják a kiszemelt termékeket az oldalon.

Az exkluzív játékfoglaló boltban található termékek mindegyike kapható lesz a helyszínen is, de csak korlátozott számban. A látogatók közel száz videojáték mellett könyvekből, számítógépes perifériákból, hangfalakból, valamint társasjátékokból is válogathatnak.

playit2014apr_akciok_tablazat

Minden látogató termékenként legfeljebb egyet foglalhat le. Ha egy játékot több különböző platfomra is meg szeretne vásárolni, platformonként szintén egyet-egyet választhat. A rendelés leadását követően nem lehetséges újabb terméket hozzáadni vagy platformot változtatni, ezért fontos, hogy a rendelés leadása előtt ellenőrizz minden kosárban lévő terméket!

A rendeléssel kapcsolatban a jövő héten egy utolsó egyeztetés céljából telefonon is keresik majd azokat, akik használják a foglalást, ezért ha valaki nem tudja éppen felvenni a telefont, hívja vissza a számot lehetőleg minél hamarabb, mert így biztosabb, hogy maradéktalanul elkészül majd PlayIT-es csomagja.   A lefoglalt termékeket az “A” csarnokban található PlayIT Shopban tudod majd átvenni a rendezvény teljes időtartama alatt. A PlayIT Shopban csak készpénzes fizetés lehetséges! További részletek, illetve a oldalon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply