PlayIT – Brutális akciók

playit_kviz_promo

Ismét brutális akciók a PlayIT-en! Gyertek el ti is, találkozzatok velünk is!

Bár egyre többen már a rengeteg műsor, exkluzív bemutató és izgalmas verseny miatt érkeznek a rendezvényre, azért a játékakciókról sem szabad elfeledkezni, amiből most is lesz bőven az április 26-ai PlayIT-en. Még társasjáték is.

Azt már mindenki tudja, hogy 2014. április 26-án ismét megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, a PlayIT. Az expó a Syma csarnokban több mint 12000 négyzetméteren várja a látogatókat, eddig még soha nem látott mennyiségű érdekességgel, bemutatóval, színpadi rendezvényekkel, versenyekkel, élő horrorjátékkal, de természetesen az akciók sem maradhatnak ki a szórásból.

A nagy PlayIT leárazások keretében találkozhattok majd örök kedvencekkel, mint a World of Warcraft játékok, nemrég megjelent alkotásokkal, mint a Thief, régen látott ismerősökkel, sőt még társasjátékokkal is, lássuk az eddig bemutatott akciók listáját:

playit2014apr_akciok_tablazat

A Collector’s vagy Deluxe belépőt vásárló vendégek számára április 11-e és 13-a között a címen megnyílik a játékfoglaló webshop, ahol a PlayIT-es akciók közül válogathatnak kedvükre, majd lerendelhetik azokat a termékeket, amelyeket a helyszíni PlayIT Shopban kívánnak majd átvenni.

További akciók és információk a PlayIT weboldalán, illetve a rendezvény Facebook oldalán találhatóak.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply