PewDiePie: “Elég volt!”

pewdiepie_wallpaper_by_hardyacarrest-d5et3hk

PewDiePie többé nem kíváncsi a nézők kommentjeire.

Nehéz YouTube celebnek lenni. Nehéz az oda vezető út, kitartó munkát igényel, de mikor célba érünk, csak akkor eszmélünk rá, hogy az igazi nehézség és kihívás még hátra van: Megtartani s növelni nézettségünk, fenntartani az érdeklődést és mindig új, nem sablonos videókkal jelentkezni. Minél sikeresebben vagyunk, úgy növekszik videóink alatt a kommentek száma, s jelen esetben hírünk alanya, PewDiePie szabad idejében úgy döntött, hogy alaposan átolvassa mit is írnak követői.

Pew

Nehéz több ezer ember igényének és elvárásának megfelelni, így mindenre fel volt készülve. Pontosabban majdnem mindenre, mert amiket ott olvasott még őt is váratlanul érték.

“Átolvastam a kommenteket, de túlnyomórészt csak spamek, hirdetések és provokációk. Engem az ilyenek nem érdekelnek, ilyen kommenteket nem akarok látni.

Próbáltam erre megoldást találni, bíztam benne, hogy majd jobb lesz. A YouTube-ban is reménykedtem, hogy hátha találnak megoldást erre. Ha nem, hát nem. Elegem van. Elég volt!”

pewdiepie-youtube-subscribers-break-600x369

PewDiePie terve szerint örökre le fogja tiltani a komment írás lehetőségét videóinál. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Vele kapcsolatba lépni. Maga a Twittert és a Redditet ajánlotta erre a célra.

Később erről a témáról egy videót is készített:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply