The Order 1886 – Csúszik a megjelenés

the order 1886 gameplay

Kibujt a szög a zsákból, hiszen a játék amire nagyon rácsodálkoztunk, mert ízig-vérig Steampunk és vérfarkasos, csúszik. A The Order 1886 csak jövőre jön!

Igaz, hogy az avatottabb szemek már a Gameplay videókon észre vehették a játék még nincs a “kész” közeli állapotban. De akárhogy is van, azt nem szeretjük, hogy ha egy játék sokat csúszik. Persze legyen jobb, meg szebb, meg finomabb, de érjen már azért ide. A 2014-es megjelenés az eddig látottak alapján még tartható lehetett volna, de persze nem tudjuk, hogy a játék milyen stádiumba van, csak a bemutató részt dobták össze gyorsan, vagy ténylegesen “jól áll a szénája”! Nem tudjuk pontosan milyen funkciók lesznek a játékban.

„Nos, úgy tűnik, kibújt a szög a zsákból. Igen, a The Order februárban jön. Sajnálom srácok.” – Shinobi602 mondta. (és szerintem nem hazudott)
Mivel az idei egyetlen februáron már túl vagyunk, ez csak 2015. februárt jelenthet. A halasztás egyébként általában jót tesz a játékoknak, persze erre is vannak ellenpéldák, de a több munka eredményesebb terméket szokott szolgáltatni. Azt azért elmondom, hogy ez nem hivatalos bejelentés, így meg kell várnunk a Sony mondandóját a témában, de szerintem sok reményünk nem maradhat, még ha az hal meg utoljára akkor sem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply