Minecraft stílusú Halo 5 trailer

minecraft

Sok munkát öltek bele az tény, és a vicc benne az, hogy a Microsoft megvásárlása előtt jött még ki a videó. Minecraft stílusban csinálták meg a Halo 5 videóját.

Igaz korszakalkotónak nem mondanám, engem egy picit még mindig zavar, hogy bizonyos elemek igen szögletesek, amikor ezekkel párhuzamosan látom, hogy a köpenyt, a port, a robbanást, nagyon szépen jelenítik meg. Nos, csak hogy tudjátok miről beszélek érdemes először is végig nézni a Halo 5 trailerét, aki nem ismerné annak itt van:

Majd, az is elégedetlen, hogy ismerjük mi is az a Minecraft, de szerintem nincs olyan gamer aki legalább nem halott volna róla, így ezt most nem fogom bemutatni mi az. Elég az hozzá, hogy egy kocka elemekből álló játék. Talán ez a legrövidebb megfogalmazás. Most hogy már minden elemet tisztáztam érdemes megnézni a következő videót, ahol valaki idejét nem sajnálva, elkészítette a Halo 5 teljes trailerét a Minecraft világában. Rengetegen dicsérik ezt a trailert, hogy eszméletlenül nézz ki, meg csodálatos. Hát az bizony, hogy én is tátott szájjal néztem végig, de azért mert tiszteltem a sok munkát. Amelyet a trailer elkészítéséhez kellett. Nem pedig azért, amilyen jól kinéz. Persze ez azért is lehet, mert soha nem Minecraftoztam, így az élsimított kockák annyira nem hoztak lázba.

A plusz poén az az, hogy a Microsoft nemrégiben vásárolta meg a Minecraft stúdióján a Mojang-ot, 2,5 milliárd dollárét. És akár Microsoft reklámnak is tűnhet a dolog, de az tény, hogy a videó munkálatai már rég a vásárlás előtt elkezdődtek, sőt még annak publikálása előtt jelent meg.

Nektek hogy tetszik a kocka videó?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply