Minecraft – A játékosok hihetetlen fantáziája

minecraft_christmas_2012-640x360

Az már tényszerű, hogy a Minecraft egy olyan játék, aminek tulajdonképpen csak a képzeletünk szab határt. Az elvetemültebbnél elvetemültebb játékosok pedig, a lehető legtöbb idejüket beleölve igyekeznek egy saját gondolattal előrukkolni, és azt meg is valósítani.

Természetesen ezt már ők is észrevették magukon(mármint a Minecraft játékosok), de mit sem észlelve, csinálják a lehengerlőbbnél lehengerlőbb pályákat, szerkezeteket. Emlékszünk még, milyen volt a Destiny Minecraftban?

Destiny1_3783084

Az eddigi legvadabb ötletet egy huszonéves német videós, “SHUFFLE” valósította meg, amikor is elkészített egy működő iPhone-t. A szó szoros értelmében. Az almás termék a szokásos feloldás után elén tárja a maga “virtuális” iOS rendszerét, a kocka világ összes lehetőségét kihasználva. Megnézhetjük az időt, a naptárat, vagy akár tolhatunk egy selfie-t is, miközben zenét hallgatunk “óriás” készülékünkről.

Bár telefonálni még nem tudunk, az eddigi teljesítménye is hihetetlen, a kreativitás nem ismert határait is elénk tárva. Az elkészült műhöz egy nagy gratuláció jár(“Wir gratulieren dir!”, csak a német készítő kedvéért), és reméljük, a jövőben is hasonló, sőt még nagyobb művek fognak megszületni.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply