Metal Gear Collection 2014

bigbosssnake-344895

Kojima egy újabb csomagban szeretné kiadni a teljes Metal Gear sorozatot.

Pár napja Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja egy képet tett közzé Tweeter csatornáján, melynek témája elég egyértelmű: Ha minden igaz, akkor még az idén kapunk egy újabb gyűjteményt a teljes Metal Gear sorozatból!
A felvetés érdekes, ugyanis nemrégiben már hivatalosan is bejelentették, hogy a sorozat ötödik része, a Ground Zeroes és a The Phantom Pain megvásárolható lesz PC-re is, Steamen keresztül. Nem kizárt, hogy az újabb kollekció a konzol megjelenés mellett PC-re is debütálni fog.

2651694-metalgearcollection2014

A csomag konkrét tartalmáról egyelőre nincs információnk, így arról sem, hogy a negyedik rész, mely Sony exkluzív lett az Xbox és egyéb verziókon is a Collection tartalma lesz e. A fórumokon már el is kezdték a találgatásokat, és sokan arra tippelnek, hogy az 1987-es első Metal Gear is része lesz eme csomagnak.

Érdekességképp megemlítendő, hogy a PC-s megjelenéssel Kojima álma válik ezzel valóra, mivel mindig is meg szerette volna jelentetni a sorozatot PC-re. Tervei között szerepel, hogy a korábbi részeket felújítja egy HD Remastered kiadás keretein belül, ám ezt még nem mondta teljesen biztosra, így ezzel kapcsolatban még minden kérdéses.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply