Mennek a pletykák a GTA V megjelenéséről – A Rockstar közbeszól

GTA V

Már régóta rengeteg pletyka kering az interneten, de már annyian beszélnek össze-vissza, hogy a rockstar is közbeszólt. És mind-e mellet, azt is megtudtuk, hogy új zenék kerülnek majd a játékba.

Sok oldal próbálta messziről kerülni ezt a témát, de így is már annyi oldalról terjedt a pletyka hogy a Grand Theft Auto V PC-re és az új generációs konzolokra csak 2015-ben fog megjelenni, hogy már a Rockstar is arra vetette magát, hogy egy hivatalos kommentárt adjon. Ez mind a cég support oldalán megtalálható és a kommentárban az áll, hogy a játék Xbox One, PS4 és PC-s verzió megyejelenési időpontja nem fog késlekedni. Így hát lehet készíteni a félretett pénzt ugyanis idén ősszel érkezik a GTA V a többi platformra is pontos dátumot még sajnos mindig nem lehet tudni.

Új zenéket hallgathatunk majd a PC-re (és talán a konzolokra) megjelenő verzióval a rádióban. Ezt az információt az egyik szinkronszínész Cara Delevingne osztotta meg twitteren ahova azt írta „újra itt vagyok a rockstar Games stúdióban, hogy frissíthessük a Non Stop Pop FM-et a játék új verziójához, ami nemsokára itt van” és mind e mellé megosztott egy instagramm képet is, amit később a fejlesztők is újraposztoltak a hivatalos twitteren, szóval valószínű, hogy az ősszel érkező verzióban már a legújabb zenéket is hallgathatjuk majd.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply