WoW: Warlords of Draenor – Lords of War

world-of-warcraft-warlords-of-draenor-logo-1920x1080

A World of Warcraft újabb kiegészítője közeledtével úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük Nektek a Blizzard által elkészített “Lords of War” sorozat teljes anyagát. Fogadjátok hát szeretettel a Warlords of Draenor hadurait:

Kargath Bladefist

Kargath a Gorian Birodalom ogréi rabszolgaságában tartották éveken keresztül. Gladiátor küzdelmekben kellett reszt venni, mely a szabadságát is jelentette: 100 ork életét kellett kioltania, hogy maga mögött tudhassa a rabszolgaságot. Minden ellenfelet legyőzött, kik útjába kerültek, s sikeresen megnyerte az utolsó csatáját is. Nemsokkal később azonban rá kellett jönnie, hogy a szabadság ígérete csupán egy hazugság volt.

Grommash Hellscream

Grommash és a Warsong klán mélyen az Ogre földekre merészkedtek, ami majdnem végzetes döntésnek bizonyult, hisz hajszálon múlott ő s egész klánja élete. Grom szerelmét, Golkát is halálosan megsebesítették, aki könyörgött, hogy végezzen vele. Grom megtagadta, undorodva tekintett rá gyengesége miatt. Ugyanezzel az undorral tekintett rá harcosaira is. Volt egy terve, amivel véglegesen leszámolhat az Ogrékkal, ám ők is készültek számukra egy csapdával.

 

Durotan

A Frostwolf Klán legendás vezérének történetét is feltárta előttünk a Blizzard. Thrall édesapja Draenoron is szövetségesünk lesz, s így felvezetésként megtudhatjuk, hogy milyen veszteségeket és milyen lelki terhet kellett átélnie, mielőtt klánja vezére lett volna. A vérszomj és a brutalitás kerítette hatalmába egy harc során s ezzel olyan veszteségek is érték egyben, melyeket sohasem fog elfeledni.

 

Kilrogg

A Bleeding Hollow klán leendő vezérének követni kellett az ősi hagyományokat: hogy hadvezér lehessen, fel kell áldoznia egyik szemét s ezzel egyben képes lesz látni a jövő történéseit. Megtudhatja sorsát és hogy mikor jön el érte a halál. Kilrogg azonban nem hátrált meg  a látomása után, kész elfogadni sorsát és büszkén néz szembe a halállal. Sőt, ő maga akar felül kerekedni rajta.

 

Maraad

A Lords of War utolsó részében nem egy ork vezér kerül bemutatásra, hanem maga Maraad meséli el saját történetét. A fény bajnoka képtelen megszabadulni a múlt árnyaitól, és sosem tudja feledni azt, hogy hova vezetett bosszúvágytól vezérelt döntése.

warlords_of_draenor___background_removed_by_ammeg88-d76dosd

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply