Kontroller nőknek – ez a Skea! (18+)

fe724a2355f89b297d6ceda35a88a55c_large

Szavak szűkében nehéz ilyenről írni. Egy kontroller. Nőknek. Ez a Skea…

Mielőtt mindenki tovább olvasna, győződjön meg, hogy meg van nyugodva, minden törékeny dolgot távolítson el a közeléből, és üljön egy kényelmes székbe, az következő jó pár sor olvasására, illetve a képek szemléltetésére.

Persze mindenre van megfelelő kifejezés, nem kell egyből a száraz tényeket leírni. A Skea egy, a nőknek szánt Bluetooth-os kontroller, amely a medencefenéki izmokkal kezelhető. Irányítása leginkább egy endless-runner játékhoz használható, mint például a Temple Run. Tehát ezt a nőknek fel kell helyezni a vaginájukba, és az izmok megfeszítésével irányítanak(pl. egy-egy ugrást). Aki sokkot kapott a szavak zuhatagától, annak hidegtusként, mellékelünk egy képet is.

skea_screenshot_20140730092738_3_nfh

Mindemellett ezt Kegel-gyakorlatnak is hívják, amely a medencefenéki izmokat erősíti(ajánlott is a hölgyeknek).  Néhány példaként érvelve intenzívebb orgazmust is lehet elérni vele, és… Na jó kell ennél jobb érv? A Skea igyekszik ezeket a gyakorlatokat kicsit élvezetesebbé tenni, mint például minden sikeres ugrás után rezeg.

 

A Kickstarteren a kitűzött cél a 38000 dollár, amelyből még 1 hét van hátra. Szerintetek van annyi női játékos, aki ebbe szívesen belefektetne?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply