Jézusom de régen írtunk máááár! – GameGeek

Batman-Yellow-West

Sziasztok! Úristen de régen szóltunk már hozzátok ezen a felületen, szánjuk bánjuk! Sok minden történt!

Például az oldal azért halálozott el, mert igazából a Heti Adag egyszerűen megöli az “írott” anyagainkat! Hiszen kár róla írni, ha hetente megtudjátok nézni/hallgatni a friss híreket. Így erre a jelenlegi GameGeek weboldal már nem igazán megfelelő! De mit szólnátok ha azt mondanánk, hogy hamarosan az oldal teljesen új kinézetet fog felvenni, ami sokkal jobban tud majd titeket is kiszolgálni! Na meg erősebb fúzióba lesz a Youtube csatornával is!

Érdekes infó például az, hogy a GameGeek csapata (jelenleg még csak Laci), de úgy néz ki eddig igen jó helyezést ért el a KiMitTube versenyében. Ugyanis a Vblog kategóriában az első öt helyen belül helyezkedünk! Ahonnan bizony a zsűri fog egy pár szerencsés versenyzőt beledobni a Napba! De ami ennél is jobb, az az, hogy innen választanak egy produkciót aki a döntőbe jut! Ha szeretnétek minket benntartani érdemes ráfeküdni a szavazás gombra!

A másik már igen régóta ígért adósságunk a hivatalos GameGeek póló! Hiszen lesz ilyen bizony nem felejtettük el, csak na hát igen. Pontosan, de ami késik az igazából múlik is de rendesen. Az a lényeg, (spoiler alert) hogy hamarosan úgy néz ki ez a funkció is elérhető lesz! YEEE

polo

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply