iPhone 6 – Erőmű a jó játékokért

vainglory.0.0_cinema_640.0

Még csak most lett bejelentve, de máris sorban állnak a fejlesztők, hogy mind részesei lehessenek egy új mobil korszak kezdetének.

Mint az a konzoloknál is látható volt, lezajlott egy generáció váltás. Az Apple saját termékét tekintve is igyekszik egy hasonlót végbe vinni. Az A8-as chipek és a 1,5-szer erősebb grafikus kártyák illetve a Metal techonlógia olyan lehetőségeket biztosítanak, amiről 5 éve még csak almádtunk.

vainglory_screenshot_20140910073244_2_nfh

Pontosan erre figyelnek fel a nagy fejlesztő cégek, és igyekeznek is egy hatalmas szeletet kivenni abból a tortából, amit az almás cég kínál. Az első hivatalosan is bejelentett játék, ami az új készülékre van szabva, bizony egy MOBA.  A (még annyira nem ismert) Super Evil Megacorp egy, a tapizós készülékekre speciálisan fejlesztett játékával igyekszik kihasználni a teljesítményt, és egyedülálló élményének varázslatával is csak adja maga alá a lovat, pontosabban a Vainglory alá.

A jövőbeli fejlesztők között szerepel a Disney, az Electronic Arts, a Firemonkeys, a Square Enix, az 505 Games, de még a Ubisoft és a CD Projekt Red is.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply