Grid Autosport – A Codemasters legújabb játéka

grid-autosport_screenshot_20140422072415_6_nfh

A next-gen évéből a Codemasters sem akar kimaradni, le is rántotta a leplet legújabb játékáról, a Grid Autosportról!

A Codemasterst nem kell bemutatnunk, mivel a versenyjátékok révén már beleírta magát a történelembe. A nevükhöz fűződik az F1, a Dirt illetve a Grid széria is, melynek immáron legújabb tagját köszönthetjük, a Grid Autosportot. A múlt héten valami nagyot ígértek, amit most meg is kaptunk.

grid-autosport_screenshot_20140422072453_6_nfh

A Grid széria legújabb tagja a Grid Autosport nevet kapta, s a csapat hatalmas reményeket fűz a játékhoz. Sőt, azt is kijelentették, hogy a széria legjobbjával fogunk ezúttal találkozni. Az eddigi dübörgő motorhang, és egyéb nyalánkság az előző részek feelingje alapján megmaradt, viszont a lehetőségek tárházát bővítve extra feature packokat is kaptunk a játékba. Lehetőséget kapunk az éjszakai futamokra, illetve a belső nézetes versenyre is.

grid-autosport_screenshot_20140422072415_6_nfh

Ha nem akarsz a többiekkel éppen versenyezni az sem baj, hiszen a karrier módban lehetőséget kapunk szponzorok és csapattársak toborozására is. Az online részt illetően klubbok közti versenyek, tabellák, és különböző kihívások is várnak ránk. 5 különböző versenystílus, 22 helyszínnel és több mint 100 pályával vár bennünket, ahol megvillogtathatjuk vezetési tudásunkat.

Egy Trailert is kaptunk, melyben kis betekintést nyerünk a játékba:

A megjelenés PC, Playstation 3 és Xbox360-on lesz először, június 26-án.

Ti várjátok már?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply