GG Közönségtalálkozó

kecskemet

Lehet, hogy nagyképűség ilyen szavakkal dobálózni -főleg a méreteink miatt-, de jobb szót nem tudunk rá, mint közönségtalálkozó!

Egyáltalán nem titok, hogy Kecskeméten újfent lenn leszünk a környék legnagyobb gamer rendezvényén. A Real Gamers sorozat következő emgálóján, November 21. a kecskeméti tudósházban rendezett: Real Gamers Victory “tornán”! Hatalmas versenyek és nagyon jó hangulat. Közhelynek hangzik mi? Hát igazából nem az.

Itt gyorsan megragadnám az alkalmat, hogy ha valaki nem tudja mi a fennt említett rendezvény: ITT nézze meg most!

Képzeljétek el az esport viszonylatban, és a versenyzők tudásbázisát nem igazán tudom felmérni. De az biztos, hogy mindent bele adnak, és egy magyar viszonylathoz képest, profi esport játékosok fogják összemérni a tudásukat “vidéken”! Így az álításom első fele teljesen igazolt is. A második fele tűnik inkább nagyobb Bullshitnek, de ezt meg saját bőrömön tapasztaltam. Valahogy a jó levegő a vidéki hangulat a tehenek bőgése, ááá csak hülyülök. Képzeljétek el mit tud ott kezdeni egy jól összeszokott baráti társaság, akik össze vannak zárva. Ráadásul mindegyik Pc-je karnyújtás közelében van, tehát elérhető.

Hát a GG srácokkal igen jól szoktuk érezni magunkat, akár épp a “közönséggel” játszunk és tartjuk a kapcsolatok, de még akkor is amikor új kapcsolatokra, barátokra, hű nézőkre teszünk szert. Ha meg épp a többi programon vesztek részt, akkor bizony nem szoktuk hagyni kihűlni a gépeket, és akkor bizony mi csapunk oda a perifériáknak!

real_gamers_victory_logo_png

 

Most is kiemelkedő PC-s élvezetekben lehet részetek. Ugyanis a GameGeek tagok a saját PC-iket és minőségi perifériáikat hozzák el a rendezvényre. Így a kiszolgálás tökéletes lesz, persze programokkal is készülünk nektek. Meglesz a kis házon belüli ütemtervünk, ahol biztos nem fogtok elmenni üres kézzel tőlünk.

De most mielőtt azt hiszitek ez csak egy ilyen infó közlési bejegyzés, azelőtt rátérnék a lényegre. Emellett gyorsan meg is cáfolnám, mert a programunkat még nem áruljuk el, sőt most jön a lényeg ami miatt elkezdtem ezt a cikket írni.

GameGeek közönségtalálkozó vidéken! Igazából a statisztikákat Földrajzi szempontból nem szoktam bújni, de az biztos, hogy a nézőink nem csak Budapesten élnek. Valjuk be erre igen nagy az esély. Nem azért mert olyan sok nézőnk van, hanem egyszerűen, biztos! Naa

Szeretnénk ha November 21. ezen az igen jó hangulatú rendezvényen, minél több vidéki nézővel tudnánk találkozni. Mégpedig azért, mert sajnos tényleg ritkán megyünk Külföldre (hagyjuk el Budapestet) és nem biztos, hogy emiatt minden hétvégén akár olyan könnyen összetalálkozhatunk. Akár az utcán sétálva.

Így szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy nagyon örülnénk mi is, és reméljük ti is, hogy ennek az alkalomnak a hátszőrét megragadva használjuk ki ezt a lehetőséget! És félreértés ne essék, olyan kitelepülés még nem volt, ahol új barátokat, új nézőket ne szereztünk volna. Mindenkit várunk szeretettel.

De TITEKET még jobban! (na ezt jól elmondtam…)

Nézétek meg az előző rendezvény összefoglalóját:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply