GameGeek – Szerezd meg hát Mind!

pokemon-szerezd meg hát mind

Szerezd meg hát mindegyik GameGeek szerkesztő egy kis lelkének darabját! Na jó csak fotózd le őket!

Vegyél részt egy nyereményjátékban, amiben sokat nyerhetsz. Gondolom már sokszor olvastatok ilyet. Hát mi is készülünk a PlayIT rendezvényre, ami a szívünknek egyik legkedvesebb itthoni rendezvénye. Évről évre mi is próbáljuk feldobni a már így is sokszínű kínálatot a saját szerény programjainkkal, amelyek általában nyereményjátékok az olvasóink részére, és persze a PlayIT látogatói részére.

Idén több fajta játékkal fogunk készülni. Az egyik, amelyről most olvastok, kicsit “családiasabb”, hiszen ennek a játéknak a nyereményét főleg a mi kedves olvasóink fogják a legjobban értékelni. De hát pont nekik akarunk kedveskedni. Akkor  nézzük a nyereményt!

GG-fotó-nyeremény

A nyeremény egy GameGeek-es Póló, pont a TE méretedben és a KEDVENC színedben. Hogy, honnan tudjuk melyik az? Hát majd elmondod nekünk. Mit is kell tenni: gyere el a PlayIT-re, mert ugye már van miért. Ki ne akarna egy saját GameGeek-es pólót? És ha már ott vagy a rendezvényen, fotózkodj le az összes GameGeek pólót viselő szerkesztővel (vagy legalább hárommal), és töltsd fel a képeket az internetre, valami közösségi oldaladra. Ennyi, akik ezt megteszik és jelzik felénk, hogy vannak ilyen képei, azok között a rendezvény után egy hónappal, kisorsolunk egy GG-s pólót!

polo

(Kicsit szájbarágósabban, készíts legalább három olyan képet a PlayIT-en 2014. Április 26, amelyen te és legalább egy GameGeek-es szerkesztő szerepel. Ezt töltsd fel valamelyik Közösségi Oldaladra (Facebook, Twitter, Iwiw, MyVip stb…) az album linkjét küld el nekünk e-mailen, facebookon, vagy ahol akarod. És máris benne vagy a szerencsések között akik megnyerhetik a nyereményt. Egy GG-s pólót.)

Kicsit a szabályokról:

A nyertest Itt nevezzük meg, amint elérjük a nyereményjáték sorsolási idejét. (Május 30.) A nyereményjátékba bekerülni is eddig a pontig lehet, ha a fent említett feltételeket teljesítettétek! A nyereményjátékban a Facebook nem vesz részt, adataidat nem közöljük semmilyen felületen, a nyertes kilétét, csak ebben a bejegyzésben tesszük közzé a Gamegeek.hu oldalon. A Facebook vagy egyéb Közösségi Webfelület csak, mint felület érintett a nyereményjátékban, egyéb szálon nem köthető se a játékhoz, sem a Gamegeek.hu weboldalhoz!

Csak olyan ember nyerhet, akinek a “Facebook” profilja “emberi”, van neve, címe, elérhetősége, és vissza is jelez, hogyha értesítjük. (nem hátrány). Ha egy nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol, akkor automatikusan újabb sorsolás következik.

A sorsolásban mindenki részt vesz, aki teljesítette a fent olvasott feltételeket. Mindenki csak egyszer kerül be a nyereményjátékba, ha többször készíti el a képeket, vagy több albumot csinál akkor is.

A nyeremények személyesen is átvehetők ha igény van rá egyeztetés után, de a Gamegeek.hu minden nyertesnek elpostázza a nyereményét ingyen belföldön! A külföldi címre való küldést a nyertesnek kell állnia. Esetleges csomageltűnésért, a posta szolgáltatása miatt keletkezett károk miatt a Gamegeek.hu nem vállal felelősséget.

A nyereményjátékból való kizárást vonja maga után, és a facebook további szankcióit, ha bárki a nyereményjáték ideje alatt és általában bármikor, bármilyen másokra sértő, vagy obszcén tartalmat tesz közzé akár az oldalon akár a facebook felületén (kép alatt, nyereményjátékhoz hozzászólva).

A nyeremény egy GameGeek lógót tartalmazó póló, a nyertes méretében és az elérhető színpalettáról kiválasztott színben. (a kép csak illusztráció)

A nyereményjáték 2014 Május 30. éjfélig tart. Ezután már nem érvényes a további képalbumok “nevezése”. A sorsolás ezután tartjuk. A képek csak illusztrációk!

A nyereményjátékban, nem vehetnek részt az oldal szerkesztői és azok családtagjai.

Az oldal tulajdonosai a változtatás jogát fenntartják.

GG-fotó-nyeremény

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply