GameGeek – Nyerj Rustot az áprilisi PlayIT-en!

nyeremeny-pici-1kat

Megint rengeteg játékot nyerhettek a GameGeekkel! Csak annyi a dolgotok, hogy megkerestek minket a PlayIT-en!

Mit kell tenni a nyereményért?

Keressétek a (2014 Április 26., szombat) PlayIT rendezvényen a GameGeek-es pólót viselő szerkesztőket, és szerezzetek egy Kupon-t tőlük. Ezen a kuponon megtaláltok mindent, ami ahhoz kell, hogy nyerjetek egy rakás játékot. Amit tényleg meg kell tennetek, az csak az, hogy dobjatok egy kommentet IDE, meg egy Like-ot a képre, a hozzászólásba írjátok le “Mi a véleményetek a PlayIT-ről?Vigyázzatok a kuponotokra, mert mindegyik egyedi!

nyeremeny-pici-1kat

FACEBOOK OLDALUNKYOUTUBE CSATORNA

A képen már láthatjátok a nyeremény kategóriákat: A játékban minden kommentelő részt vesz, aki posztolta kommentjét IDE a kép alá! A sorsolást akkor kezdjük, ha átléptünk egy kategóriát. (Tehát a GameGeek.hu Facebook oldala elérte a kategóriának megfelelő LIKE számot és a GameGeek Youtube csatorna a megfelelő feliratkozó számot) Ne felejtsétek, egy valaki többször is nyerhet, akár minden kategória sorsolásakor!

Azért, hogy minél hamarabb elérjük a kategóriákat, abban ti is nagyon sokat tudtok segíteni. Terjesszétek a híreket, hogy az egy hónap alatt minél több játékot tudjunk kisorsolni.

pipa

1. Kategória: 1000 LIKE és 150 Feliratkozó

Nézzük az 1 Kat. nyerteseket!!!!

2x Two Worlds (Csapó Bence, Gabrovits Balázs)
Burnout Paradise: The Ultimate Box (Axel Szalai)
Dead Island: Epidemic (béta kulcs) (József Császár)

Gratulálunk nekik, vegyétek fel velünk a kapcsolatot valamilyen formában! (facebook, email, vagy bármi)

2. Kategória: 1100 LIKE és 200 Feliratkozó

Dead Island: Epidemic (béta kulcs)
Sanctum 2
2x Darksaiders
3x Scribblenauts Unlimited

3. Kategória: 1200 LIKE és 300 Feliratkozó

2X Dead Space
Batman Csomag (Batman: Arkham Asylum+Batman: Arkham City)
3X Lord of the Rings: War of the North
Magickia+2DLC

4. Kategória: 1300 LIKE és 400 Feliratkozó

2X Mirror’s Edge
3X Guardians of the Middle-Earth + DLC
3X Mortal Kombat Arcade Collection
3x Titanquest: Imortal Edition
Natural Selection 2

5. Kategória: 1500 LIKE és 500 Feliratkozó

3x F.E.A.R. Csomag (F.E.A.R.+F.E.A.R.2+F.E.A.R.3)
2X Spellforce II: Faith of Destiny
Assassin’s Creed II

6. Kategória(főnyeremények): 1600 LIKE és 600 Feliratkozó

Witcher 2
Rust

(ahol 2x vagy 3x jelet láttok, az annyi példányt jelent az aktuális nyereményből. ; Ahol játék csomag van feltüntetve, azt egy ember kapja meg, és természetesen a csomagban több játék van.)

Reméljük, szerintetek is megéri, hogy kicsit jobban odafigyeljetek a Nyereményjáték ideje alatt a GameGeek-re. Ha gyorsítani akarjátok a folyamatot, szóljatok mindenkinek, hogy az ismerőseitek is tudomást szerezzenek a GameGeek.hu-ról, minél többen olvasnak minket, annál hamarabb elérjük a kategória számokat. A játék 2014 Május 31. éjfélig tart! Eddig kell elérni annyi kategóriát, amennyit csak tudtok.

(Ha a kuponnal bármi problémátok van, esetleg olvashatatlan, vegyétek fel a kapcsolatot velünk, segítünk megoldani a problémát.)

Kicsit a szabályokról:

A nyertest Itt nevezzük meg, amint elérjük a nyereményjáték “mérföldköveit” és sorsolunk. A nyereményjátékba bekerülni is eddig a pontig lehet (kategóriánként), ha a fent említett feltételeket teljesítettétek! A nyereményjátékban a Facebook nem vesz részt, adataidat nem közöljük semmilyen felületen, a nyertes kilétét, csak ebben a bejegyzésben tesszük közzé a Gamegeek.hu oldalon. A Facebook csak, mint felület érintett a nyereményjátékban, egyéb szálon nem köthető se a játékhoz, sem a Gamegeek.hu weboldalhoz!

Csak olyan ember nyerhet, akinek a Facebook profilja “emberi”, van neve, címe, elérhetősége, és vissza is jelez, hogyha értesítjük. (nem hátrány). Ha egy nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol, akkor automatikusan újabb sorsolás következik.

A sorsolásban mindenki részt vesz, aki teljesítette a fent olvasott feltételeket. (egy komment a nyereményjáték képe alá a GameGeek Facebook oldalán) Mindenki csak egyszer kerül be a nyereményjátékba, ha több kommentet ír akkor is, de ha van érvényes kupon kódja, akkor dupla eséllyel.

A nyeremények személyesen is átvehetők ha igény van rá egyeztetés után, de a Gamegeek.hu minden nyertesnek elpostázza a nyereményét ingyen belföldön! A külföldi címre való küldést a nyertesnek kell állnia. Esetleges csomageltűnésért, a posta szolgáltatása miatt keletkezett károk miatt a Gamegeek.hu nem vállal felelősséget. Az elektronikus kódokat, értelemszerűen email-ben juttatjuk el.

A nyereményjátékból való kizárást vonja maga után, és a facebook további szankcióit, ha bárki a nyereményjáték ideje alatt és általában bármikor, bármilyen másokra sértő, vagy obszcén tartalmat tesz közzé akár az oldalon akár a facebook felületén (kép alatt, nyereményjátékhoz hozzászólva).

A nyeremények, fizikai -úgynevezett Black Boxok- vagy digitális PC játék példányok. Az elektronikus kulcsok beváltásához, Uplay, Origin vagy Steam fiók szükséges. Ezek regisztrációi ingyenesek!

A sorsolás, mindig a kategória értékét átlépve következik, (ha ez épp 104 akkor a 104 ember játszik a sorsolásban). A kategóriák menetét egyértelműen jelezzük a képeken, a nyertest email-en értesítjük, e-mellett az oldalra is kiírjuk.

Egy ember többször is nyerhet, mivel a kategóriák egymásra épülnek, az első 1000 ember az első 1500 embernek is a része! Aki nagyon szerencsés, az nagyon örüljön! Így mindenkinek érdeke, hogy többen lássák!

A nyereményjáték 2014 Május 31. éjfélig tart. Ezután már nem érvényes a Facebook Like növekedésével járó nyeremények kiosztása/sorsolása! A képek csak illusztrációk!

A nyereményjátékban, nem vehetnek részt az oldal szerkesztői és azok családtagjai.

Az oldal tulajdonosai a változtatás jogát fenntartják.

FACEBOOK OLDALUNKYOUTUBE CSATORNA

gamegeek-logo-asztal

1 Comment

  1. Béres Sándor

    2014-04-29 at 15:24

    Jó volt a PlayIT

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply