GameGeek – Játéközön

playitposzterweb2-800like

Csak le ne maradjatok róla! Itt a hatalmas GameGeek játéközön, amely minden Geeknek boldogságot hoz el. Hiszen mindenki megtalálja  a szívének kedves kategóriát, amit el szeretne érni.

A sorsolásokban a PlayIT-en részt vett Gamerek, akik kuponnal is rendelkeznek DUPLA eséllyel indulnak minden kategória sorsoláskor. (A kupont a PlayIT-en lévő GameGeek szerkesztőktől lehet kapni, és a beváltás menetéről ITT olvashattok!)

Mit kell tenni a nyereményért?

Csak dobjatok egy kommentet IDE meg egy Like-ot a képre, a hozzászólásba írjátok le “Mi a véleményetek a PlayIT-ről, vagy a GameGeek-ről?” Ha duplázni akarjátok az esélyeteket a sorsoláson, akkor a PlayIT-en szerzett GameGeek Kupon kódját is írjátok a komment végére.  De ne felejtsétek el, a kupon csak duplázza az esélyeteket, anélkül is játszhattok, csak írnotok kell egy kommentet, és dobni egy like-ot! Vigyázzatok a kódra mert mindegyik egyedi!

Olvassátok a  GameGeek.hu-t, és a Facebook oldalát, és figyeljetek, ha átlépünk egy kategóriát, mert akkor jön a sorsolás. Ha növelni szeretnétek az esélyeteket, szerezzetek kupont tőlünk a PlayIT-en. Ezek mellett minél több barátotoknak meséljetek a GameGeek.hu akciójáról, hogy mihamarabb elérjük a kategóriákat, ez nektek is, de nekik is egyaránt jó.

Ne feledjétek, ebbe a játékba kupon kód nélkül is részt lehet venni, egy egyszerű kommentel és egy Like-al, tehát mindenkinek megéri. A kuponosoknak csak több az esélyük egy picit, ha már fáradoztak a kupon szerzéssel!

Nézzük milyen kategóriák és nyeremények várnak rátok:

playitposzterweb2-800like

FACEBOOK OLDALUNK

A kategóriák: A játékban minden kommentelő részt vesz aki posztolta kommentjét IDE a kép alá! A sorsolást akkor kezdjük, ha átléptünk egy kategóriát. (Tehát a GameGeek.hu Facebook oldala elérte a kategóriának megfelelő LIKE számot) Ne felejtsétek, egy valaki többször is nyerhet, akár minden kategória sorsolásakor!

1. Kategória: 550 LIKEpipa

World of Warcraft Battlechest

A nyertes: Kreiner Gergely!

Gratulálunk neki, felvesszük vele  a kapcsolatot.

 

pipa

2. Kategória: 650 LIKE

F.E.A.R.
2X Batman Csomag (Batman: Arkham Asylum+Batman: Arkham City)

A F.E.A.R. nyertese: Sárközy András.
A Két Batman csomag nyertesei:  Vereczki András és Szikra Benedek!

Gratulálunk nekik, felvesszük velük a kapcsolatot!

pipa

3. Kategória: 800 LIKE

2X Sims 3 Starter Pack (The Sims 3 + The Sims 3 Late Night + The Sims 3 High End Loft)
2X Dead Space
Medal of Honor
Burnout Paradise: The Ultimate Box

A Két Sims3 Starter Csomagot nyerte: Vereczki András és Makai Márk!
A Két Dead Space-t nyerte: Miklós Attila és Császár Andrea!
A Medal of Honor játékot nyerte: Hirsz Dani!
A Burnout gazdája pedig: Koródi Márk lett!

Gratulálunk mindannyiuknak, felvettük velük a kapcsolatot és küldjük nekik nyereményeinket!

4. Kategória: 900 LIKE

2X F.E.A.R. Csomag (F.E.A.R.+F.E.A.R.2+F.E.A.R.3)
2X Lord of the Rings: War of the North
2X Spellforce II: Faith of Destiny

5. Kategória: 1000 LIKE

2X Mirror’s Edge
2X Scribblenauts Unlimited
3X Homefront

6. Kategória: 1300 LIKE

2X Assassin’s Creed II
Witcher 2
Crysis 2 Maximum Edition
2X Guardians of the Middle-Earth + DLC
2X Mortal Kombat Arcade Collection

7. Kategória: 1500 LIKE

Battlefield 3

8. Kategória: 2000 LIKE

Call of Duty: Ghosts

(ahol 2x vagy 3x jelet láttok, az annyi példányt jelent az aktuális nyereményből. ; Ahol játék csomag van feltüntetve, azt is egy ember kapja meg, és természetesen a csomagban több játék van.)

Reméljük szerintetek is megéri, hogy kicsit jobban odafigyeljetek a Nyereményjáték ideje alatt a GameGeek-re. Ha gyorsítani akarjátok a folyamatot, szóljatok mindenkinek, hogy az ismerőseitek is tudomást szerezzenek a GameGeek.hu-ról, minél többen olvasnak minket, annál hamarabb elérjük a kategóriákat. A játék 2014 Január 01. éjfélig tart! Eddig kell összeszedni annyi kategóriát, amennyit csak tudtok. Némelyik pakk még Karácsonykor is jól jöhet.

(Ha a kupon kóddal bármi problémátok van, esetleg olvashatatlan, vegyétek fel a kapcsolatot velünk, segítünk megoldani a problémát.)

Akik nélkül ez nem sikerült volna:

kopter-ggesportmillawebguruDota2hungary

 

Köszönjük a támogatóinknak!

 

 

Kicsit a szabályokról:

A nyertest Itt nevezzük meg, amint elérjük a nyereményjáték “mérföldköveit” és sorsolunk. A nyereményjátékba bekerülni is eddig a pontig lehet (kategóriánként), ha a fent említett feltételeket teljesítettétek! A nyereményjátékban a Facebook nem vesz részt, adataidat nem közöljük semmilyen felületen, a nyertes kilétét, csak ebben a bejegyzésben tesszük közzé a Gamegeek.hu oldalon. A Facebook csak, mint felület érintett a nyereményjátékban, egyéb szálon nem köthető se a játékhoz, sem a Gamegeek.hu weboldalhoz!

Csak olyan ember nyerhet, akinek a Facebook profilja “emberi”, van neve, címe, elérhetősége, és vissza is jelez, hogyha értesítjük. (nem hátrány). Ha egy nyertes 5 munkanapon belül nem válaszol, akkor automatikusan újabb sorsolás következik.

A sorsolásban mindenki részt vesz, aki teljesítette a fent olvasott feltételeket. (egy komment a nyereményjáték képe alá a GameGeek Facebook oldalán) Mindenki csak egyszer kerül be a nyereményjátékba, ha több kommentet ír akkor is, de ha van érvényes kupon kódja, akkor dupla eséllyel.

A nyeremények személyesen is átvehetők ha igény van rá egyeztetés után, de a Gamegeek.hu minden nyertesnek elpostázza a nyereményét ingyen belföldön! A külföldi címre való küldést a nyertesnek kell állnia. Esetleges csomageltűnésért, a posta szolgáltatása miatt keletkezett károk miatt a Gamegeek.hu nem vállal felelősséget. Az elektronikus kódokat, értelemszerűen email-ben juttatjuk el.

A nyereményjátékból való kizárást vonja maga után, és a facebook további szankcióit, ha bárki a nyereményjáték ideje alatt és általában bármikor, bármilyen másokra sértő, vagy obszcén tartalmat tesz közzé akár az oldalon akár a facebook felületén (kép alatt, nyereményjátékhoz hozzászólva).

A nyeremények, fizikai -úgynevezett Black Boxok- vagy digitális PC játék példányok. Az elektronikus kulcsok beváltásához, Uplay, Origin vagy Steam fiók szükséges. Ezek regisztrációi ingyenesek!

A sorsolás, mindig a kategória értékét átlépve következik, (ha ez épp 104 akkor a 104 ember játszik a sorsolásban). A kategóriák menetét egyértelműen jelezzük a képeken, a nyertest email-en értesítjük, e-mellett az oldalra is kiírjuk.

Egy ember többször is nyerhet, mivel a kategóriák egymásra épülnek, az első 100 ember az első 600 embernek is a része! Aki nagyon szerencsés, az nagyon örüljön! Így mindenkinek érdeke, hogy többen lássák!

A nyereményjáték 2014 Január 01. éjfélig tart. Ezután már nem érvényes a Facebook Like növekedésével járó nyeremények kiosztása/sorsolása! A képek csak illusztrációk!

A nyereményjátékban, nem vehetnek részt az oldal szerkesztői és azok családtagjai.

Az oldal tulajdonosai a változtatás jogát fenntartják.

4 Comments

 1. Simon Bálint

  2013-12-01 at 19:13

  Szerintem jó volt maga a PlayIT de nekem a tavalyi sokkal jobban tetszett.

 2. Pacskó Ferenc

  2013-12-03 at 14:20

  Nyerni akarok ,)

 3. lipilevi

  2013-12-05 at 18:30

  Nekem tetszett a PlayIT de a tavalyi valóban jobb volt.
  Kód:D3D4DH

  • Nezumi

   2013-12-05 at 18:32

   Kedves lipilevi!

   Nem ide kell írni a kódodat, hanem a Facebook oldalunkon megtalálható nyereményjáték kép alá. A cikkben megtalálod a linket is!

   Ne felejts el Like-olni minket 🙂

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply