Fortnite – Új hírek a láthatáron

Fortnite

Az Epic Games bár sok idő elteltével, de újabb hírekkel szolgál a legújabb játékukkal kapcsolatban. Nem is akármilyenekkel!

Az Epic Games legújabb játékával, a Fortnite-tal kapcsolatban jelentett be híreket. Bár eléggé sok ideje nem hallottunk semmit sem a játékról, a kihagyott időt most pótolják. Aki nem tudná, mi is a játék lényege, annak itt egy kis gyorstalpaló:

Fortnite-640x360

 

Játékosként az a feladatunk, hogy nappal az utcán különféle szemetet, anyagot be kell gyűjtenünk, és a kreativitásunkat felhasználva(aminek csak a játék szab határt) estére egy tákolmányt összerakjunk akadályokkal. Ezzel az éjszaka megjelenő szörnyeket kell távol tartani, és alaposan helybenhagyni őket. Mindezt társakkal karöltve, ugyan is a játék csak többjátékos módban lesz elérhető.

unrealengine_281005004762_640x360

A játék a még eddig nem használt Unreal Engine 4-et fogja használni, amelyhez hatalmas reményeket fűznek. Mindemellett az Epic kijelentette, hogy a Fortnite csak PC-re fog megjelenni. Ennek ellenére később kiegészítette kijelentését, hogy a PC nem kizárólagos kategória, lehetséges, hogy más platformokra is meg fog jelenni(Valószínűleg az újabb generációs konzolokra célzott).

Environment2-640x480

Mindemellett az Epic bejelentette a játék alfatesztjét, amelyre a hivatalos oldalon lehet is jelentkezni. Pusztán pár adatot kell kitölteni(név, nem, kor…), elküldeni, és várni, hátha te vagy az egyik szerencsés tesztelő. Egyszerű nem?

A GameInformer által egy trailert is kaphatunk a játékmenetről.

Hajrá, jelentkezzetek az alphára! Nektek tetszik a játékötlet?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply