FarCry 4 – [Ultimate] Kyrat Edition

farcry4-1404225556

Az E3-n bemutatott FarCry 4 megjelenése még kissé messzebb van, de már most lehet tudni, hogy hogyan is fog kinézni a gyűjtői kiadás.

Az E3-n bemutatott videó annyira elnyerte szerkesztőségünk tetszését, hogy azonnal el is döntöttük: amint tudunk bővebb infót, azonnal írunk a gyűjtői kiadásokról (is)! A Ubisoft jelen esetben kettő gyűjtő kiadást is szán legújabb játékukhoz, melyek a Kyrat Edition, illetve az Ultimate Kyrat Edition nevet viselik. Természetesen mindkettő csomag tartalmazza mindazt, amit egy vérbeli gyűjtőinek tartalmazni a kell, így most tekintsünk is bele.

Kyrat Edition:

– 20 cm magas Pagan Min szobor, melyen a rosszfiú egy elefánt trónon ül
– Pagan Min propaganda poszter
– Térkép
– Útinapló
– Egy csodálatos gyűjtői doboz

De ez még nem minden, hiszen az előrendelők további tartalmakat is kapnak: egy ‘Driller Machine Gun’ nevű gépágyút, valamint egy DLC-t, mely három küldetést tartalmaz.

far-cry-4-kyrat-edition

Akinek ez a változat nem lenne elég, azoknak ajánlanánk, az Ultimate Kyrat Edition-t, mely magában foglalja a ‘sima’ Kyrat Edition tartalmát, de a Ubisoft még hozzáadta a Season Pass-t, és egy exkluzív fémdobozt.

FC4_UltimateKyratEdition_UK

Ez utóbbi sajnos csak PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra érkezik. A PC-s 109.99 € míg a konzolos kiadás 119.99 €-ért vásárolható meg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply