Evolve – Egyre szerteágazóbb a reklámozás

evolve

Szerencsére, az ipar fejlődik, és így extra lehetőségeket sem hagynak ki a fejlesztő csapatok a játékuk reklámozására.

Általában a zárt béta vagy alfa tesztek, azért zártak, hogy onnan ne szivárogjanak ki információk. Most egy kicsit érdekes, hogy ezt a fejlesztő csapat készakarva szeretné megszegni.

Ugyanis az Evolve most zárt alfa fázisban van, de több ismert amerikai Youtubernek is küldtek meghívót a fejlesztők, hogy játszanak a játékukkal. A Youtuberek meg persze azt csinálják amihez a legjobban értenek, játszanak és videót készítenek belőle. Így élvezhetünk egy egészen hosszú 23 perces játékmenetet nézhetünk végig Jackfrag jóvoltából. Az új Evolve gameplay-t már a játék mostani “állásából” rögzítették, így nyomon tudjátok követni mennyit fejlődött az első bemutatás óta. Hiszen a Kraken szörnyet az E3-mon láthattuk először.

Szívünket csordultig tölti melegséggel az a tény, hogy a fejlesztők, kiadók is gondolkoznak “radikális” reklámokon. Ha fejlődik a Gamer Youtube ipar, akkor miért ne használják azt ki. Így reméljük ez a fajta “okos” előrelépésnek további elemeinek lehetünk majd tanúi. Hiszen mi járunk a legjobban, hiszen érdekel minket a játék és így csak több infót tudunk szerezni róla, sőt nem is akár milyen minőségben. Reméljük a “fejlett moderne” gondolkodás mihamarabb jellemző lesz kicsin hazánkra is.

Nézzétek meg a videót, és ne felejtsétek: az Evolve megjelenés október 21-én várható Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply