Everquest Landmark – eljött a harc ideje

EverQuest-Next-Landmark-házacska

A következő frissítésben több kulcsfontosság dolog is bekerül majd a játékba, mint például hogy végre harcolhatunk is.

Lassan épül fel az Everquest Next és persze vele együtt az Early Acess játékunk is a Landmark. És most eljön az az idő, hogy a játékban már harcolni is fogunk tudni. A múlt héten a Las Vegasi SOE Live-ban elmondták, hogy, mit is fog tartalmazni a következő patch.

Mivel a Landmark még a fejlesztés elején álló játék így még csak most, augusztus 27-én érünk el addig, hogy a harchoz szükséges alapok meglegyenek, mint például az életerő, energia, és a halál. Emellett megjelennek a harchoz fontos dolgok, amik nem mások, mint a fegyverek és a páncélok.

 

Kezdetben csak háromféle fegyver lesz a kardok és pajzsok (együtt használható), íjak és varázsbotok. Minden fegyver két képességgel ruházza fel a használóját. Ezeket majd elkészíthetjük vagy találhatjuk is, természetesen a fegyverek tulajdonságai között eltérések lesznek. A készítők azt mondták, hogy nem lesz olyan, hogy legerősebb fegyver, hanem inkább olyan fegyver, amit egy másféle harci stílusban tudsz alkalmazni.

 

A páncélokról csak annyit tudunk, hogy hogy több stílusú öltözék fog szerepelni a játékban eleinte fantasy és sci-fi-be illő ruhákat találhatunk majd.  Kaptunk egy videót a 27-én bekerülő szörnyekről is, akik ha nem elég nagy ellenfélnek mutatkoznak, akkor a PVP lehet megoldás ugyanis annak a lehetősége is bekerül a játékba.

 

Több érdekes dolog is bekerül még, mint a mozgó platformok, taposó aknák, és teleportok is, valamint olyan tárgyak amikkel a pvp-területek szabályait tudjuk megnézni illetve a térképet tudjuk szerkeszteni.

Nektek hogy tetszik Everquest Landmark?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply