…és az Assassin’s Creed film forog tovább.

39572_assassins_creed

Friss, új infók a készülő Assassin’s Creed filmről! Vigyázat, még forró!

A FilmDivier portál meg nem nevezett forrás alapján új információkat árult el a tervek szerint 2015-ben debütáló Assassin’s Creed mozifilmről. A produkció nem fogja követni egyik játék eseményét sem, hanem egy teljesen új sztorit fog bemutatni s a 15. századba fog repíteni minket, egyenesen Spanyolországba.

lmg3bA főszereplő természetesen egy assassin lesz, Aguilar de Agarorobo, kinek édesapja az assassin rend vezetője. Témája viszont annyiban kapcsolódik a játékokhoz, hogy itt is az assassinok és a templomosok harcát láthatjuk megelevenedni. Aguilar jelenkori leszármazottja Michael Lynch, aki halálbüntetésére várt, de egy kevés időt sikerült nyernie azzal, hogy a templomosok az életére törtek. Az Animusba is ennek köszönhetően került bele, s élheti át Aguilár sorsát. Útja során nem lesz egyedül, hiszen egy Lara nevű assassin is segítségére lesz, aki a múltban (is) mellénk szegül.

assassin_10

A jelenben ellenfele Alan Rikkan lesz, aki az Abstergo vezérigazgatója, s kinek parancsára végzik rajtunk a kísérletet, a múltban pedig Tomas de Torquemada, aki az Assassin’s Creed 2: Discovery c. játékban is feltűnt már, mint Rodrgo Borgia beosztottja.

Aguilar de Agarorobo és Michael Lynch szerepét a már 300-ból ismerős Michael Fassbender fogja játszani, a többi karakterről egyelőre még semmit sem tudni.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply