E3 – A bejelentett címek, melyekkel foglalkozunk…

e3

…nem mások, mint: Mortal Kombat X, Rise of the Tomb Raider, és a Far Cry 4.

Mortal Kombat X

Az E3-n hivatalosan is bejelentette Ed Boon, hogy bizony lesz Mortal Kombat X, és a trailerben már jól ismert klasszikus Sob-Zero és Scorpion mellett további új karakterekkel fogják bővíteni a MK univerzumot: Terra/Torr, Kotal Kahn, Cassie Cage (Johnny Cage és Sonya Blade lánya) és D’vorah. Egy rövid kis videóval is készültek nekünk, melyben két, eddig még nem látott karakter debütál, és betekintést nyerhetünk, hogy hogyan is fog kinézni maga a játék. Az új karakterek mellett továbbá új kivégzéseket és speciális mozdulatokat is kapni fogunk, valamint visszatér az X-ray is.

A legutóbbi Mortal Kombat játékuk igen magasra tette a mércét, de reméljük, az “X” azt is túl fogja szárnyalni, és minden eddiginél brutálisabb és keményebb harcokban lesz részünk!

Rise of the Tomb Raider

Mint ahogyan azt korábban leközöltünk, az idei E3 előtt a Square Enix két domaint is levédetett, ami egy új Tomb Raider játékra engedett következtetni: “RiseOfTheTombRaider.com” és “LaraCroftTheTempleOfOsiris.com”. Tippünk jó volt, ugyanis bejelentésre került a korábbi Tomb Raidert játékot követő rész, mely a Rise of the Tomb Raider címet viseli! Lara legújabb kalandjához egy trailert is bemutattak:

Far Cry 4

A Far Cry sorozat negyedik darabja is debütált az idei E3, s a fejlesztők meg is osztották velünk a játék első öt percét. Helyszín a Himalája, ahol nyugalmas utunkat hamarosan gépfegyverek zaja és ránk támadó banditák szakítják meg. Bemutatkozik a játék rosszfiúja, aki ahogy látjuk, igyekszik hozni Vaas színvonalat, s reméljük ez sikerülni is fog neki. A harmadik rész a hangulatával és játék élményével igen magasra tette a lécet, de reméljük, a negyedik rész ezt is túl fogja haladni, és az eddig megismert trópusi helyszínektől eltérő új terep csak jó hatással lesz a játékra.

Természetesen a multiplayer sem maradhat ki, kapunk egy cooperative játékmódot, mely nem érhető el külön a játékban. Ez úgy fog kinézni, hogy társunkat bármikor behívhatjuk sztori módba, és ketten irthatjuk a rosszfiúkat. A fő küldetések ezúttal sem érhetőek el cooperative játék módban: míg a barátunk bent van a játékban, addig a teljes sztori áll.

A játék már idén novemberben várható!
Platformok: PC, PlayStation 3-4, Xbox 360-One.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply