Destiny – Az összes videó a bétáról!

bungie sestiny

Izgalmas videó a játékról, és végre egy kis friss infó a Pc-s fejlesztésről a Destiny kapcsán.

Az elmúlt pár napban láthattunk pár elég izgalmas bemutató videót a Destiny bétájáról! Ez a videó bemutatja nektek a bétában található bolygókat, fajokat és ellenségeket! Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nagyon sok kedvem van ahhoz, hogy hasíthassak a Bungie új MMO-s lövöldéjében! 😉

Jó hír, hogy a Destiny PC-s portját nem kell temetnünk. Fel felröppent egy-egy hír ami ezzel foglalkozott, de most a Bungie-s Lars Bakken egy interjúban beszélt a részletekről. Azt mondta, hogy a Pc-s port egyáltalán nincs elfelejtve, egyszerűen csak fizikailag nem képesek a párhuzamos fejlesztésre. Hiszen a konzolgenerációkra történő fejlesztések annyi munkájukba kerülnek, hogy nincs idő és kapacitás sem arra, hogy párhuzamosan a Pc-s fejlesztés is fusson.

“Bárcsak ilyen egyszerű lenne a helyzet. De valójában nagyon bonyolult. Ez nem azt jelenti, hogy nem fog megtörténni a jövőben, hanem csak annyit, hogy most nem tudjuk megcsinálni” – mondta Bakken.

“Mindent házon belül csinálunk és ez hatalmas erőfeszítés. Még soha nem csináltunk hasonlót. Szóval, amikor tesztelek, akkor játszom a PS4, az Xbox One, az Xbox 360 és PlayStation 3 portokkal is és ez nagyon sok munka. Még egyet hozzátenni pedig egyenes őrültség lenne.” – Lars Bakken.

destiny-header

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply