Crossing The Line – CryEngine lövölde

crossing-the-line_01

Egyfejlesztős lövölde? Ráadásul a CryEngine motorjával? Milyen időket élünk…Crossing The Line

A Crossing The Line egy egyemberes független fejlesztőstúdió munkája és a hírek szerint egy misztikus lövöldéről van szó. Tudjátok eljött az az idő, hogy igenis az Indie fejlesztők is képviselnek egy “bizonyos” erőt. Ráadásul a prémium grafikus motorok licenc ára is nagyon lecsökkent. Szerintem ez a két dolog igen nagy hatással lesz egymásra. Hiszen meglátták a garázsfejlesztőkben a lehetőséget, és mivel rengetegen vannak, jó sokat dolgoznak, rengeteg fogják megvenni a prémium grafikai motorokat, hogy álmuk még szebb lehessen. Persze nem mindből lesz jó játék, de mindegyiknek kell egy motor amin dolgozhat. Hát ezt látta meg a CryEngine, és a UnrealEngine 2014 is. Gonosz Sales tehet mindenről!

crossing-the-line_02

Így lehet az is, hogy egy egy fővel rendelkező fejlesztő “csapat” a Zomboko Entertainment lövöldéje alatt a CryEngine dübörög majd. A történetben a rendőrség vizsgálati osztályának a feje elveszti a feleségét egy terrortámadás során. Az ügyet ismeretlen okokból lezárják és őt felfüggesztik, de később a főszereplőnk álmában megjelenik a felesége, és segítséget kér tőle. Mivel senki sem hinne neki, ezért úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi a nyomozást. MICSOOODAAA történet.

crossing-the-line_03

A Crossing The Line megjelenése PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra esedékes, de pontos dátumot még nem tudunk. Képeket viszont kaptunk és a Zomboko ígérete szerint hamarosan többet is megtudunk a készülő játékról. Mert valljuk be ez így nagyon kevés, de a képek alapján igen letisztult a környezet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply