Company of Heroes 2 – Új DLC, ami nem DLC

unnamed

A Company of Heroes 2 fejlesztőgárdája egy új kiegészítővel állt elő, amely önálló lábakon is megáll!

El se fog telni egy év, és máris a fronton találhatjuk magunkat, amerikai illetve német színekben. Az új kiegészítő, amely érkezik, nem is igazi kiegészítő. Illetve nem a szó szoros értelmében kell vennünk. Ami rögtön szembe fog tűnni pár embernek, az a kampány hiánya, de nem kell búslakodnunk emiatt. Sőt az egyes frakciókat külön-külön is megvehetjük (US Forces és German Oberkommando West) 13-13 ropogós amerikai dollárért. A teljes csomagot ennek ellenére 20 zöldhasúval is ki lehet csengetni. Érdekes választási lehetőség, hogy te nem az egész csomagot veszed meg, csak a neked tetsző frakciót, így spórolsz egy picit. A legfontosabb, amit nem lehet elégszer ismételni, hogy az alapjáték megléte nem feltétel!

the-western-front-armies

Ez csakis azért lehetséges, mivel a “kiegészítő” csak az alapjáték többjátékos komponensével van kapcsolatban. A Western Front Armies vadi új egységekkel, járművekkel, cspatfegyverekkel és képességekkel lesz ellátva. Mindemellett 8 új multiplayer térkép, és egy teljesen új fejlődési rendszer gazdagítja az élményeket.

Company-of-Heroes-2-The-Western-Front-Armies-3

Az előzetes információk alapján, már idén júniusban bétázhatunk a Steamen keresztül! Nektek tetszik az amerikai csapatok irányítási lehetősége?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply