Cliffy B – Új színekben tér vissza

Cliff-790x300-600x300

Emlékszünk még a (számomra)kimondhatatlan nevű Cliff Bleszinski-re? A Gears of War koponyája egy teljesen új stúdióval tér vissza, új projektekkel. Lesz még egy akkora dobása?

Sajnos az Epic Games egykori dizájnere, Cliffy B mostanában az idő homályában elveszett. Másfél éve már, hogy nem erősíti a régi csapatot. Életjelet ettől függetlenül kapunk tőle, de mintha barkóbáznánk. Olykor rejtélyes mondtatok, képek ékesítik a twitterét, de konkrétumot soha nem mond.

cliff-bleszinski_screenshot_20130902075550_1_nfh

Annyi viszont biztos, hogy egy új stúdió alapításába vágta a fejszéjét, ami nem más mint a Boss Key Productions, amit nem is egyedül indít útjára, hanem az EA volt fejlesztője és a Guerilla Games társalapítója Arjan Brussee(aki épp a Viscelaros csapatát erősítve építi a Battlefield Hardline-t) közreműködésével. Dobozos játékok megjelentetését nem tervezik, illetve a cégjegyzék szerint is csak letölthető és online tartalmak szerepelnek.

logo-600x300

Nemrégiben útjára indították az új stúdió weboldalát is, amelyet egyből hozzá kapcsoltak a Bluestreak twitteréhez, ám azóta egyetlen tweet sem jelent meg(Mindezek ellenére több száz követőjük van már). Egyelőre a hírcsapok el vannak zárva, de az emberek már bizakodóak és kíváncsiak. Csak úgy ahogy mi is.

Szerintetek milyen lesz a Projekt Bluestreak?

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply