Call of Duty Vietnam – Egy soha el nem készült TPS

sledgehammer-games_screenshot_20140625073006_1_nfh

Volt ötlet. Volt terv. Új, friss és egyedi csapat állt össze a megvalósításhoz, a világ legsikeresebb FPS sorozat egy új arcának bemutatásához. A franchise mégis közbeszólt.

A Viscelaros fejlesztőiből alakult Sledgehammer első játéka egy nem mindennapi folytatás lett volna. Egy érdekes, TPS nézetű folytatást álmodtak meg az újdonsült fejlesztők a Call of Duty sorozathoz, amegy a vietnami háború legkeményebb időszakaiból idézett volna. Lehet, hogy sikerült is volna, ha az Infinity Ward nagyobb hányada nem cuccolt volna át az Electronic Arts-hoz, és emiatt a Modern Warfare 3 fejlesztése nem ingadozott volna meg.

sledgehammer-games_screenshot_20140625073027_2_nfh

A Modern Warfare 3 mindezek ellenére elkészült, nem is rosszul(sokak által az eddigi legjobb résznek emlegetett). Az Activision boldogságát és elégedettségét az is bizonyította, hogy a következő nagy next-gen címét, a 3 éves fejlesztési szakasszal rendelkező Advanced Warfare fejlesztését a Sledgehammer csapatára bízták. Mindeközbe az új TPS a vitrinbe került, elfelejtve. Azt, hogy még valaha hozzányúlnak-e, nem tudjuk.

sledgehammer-games_screenshot_20140625073006_1_nfh

Mindeközbe totál reménytelenül álltunk a játék előtt, egyetlen képet sem látva belőle. Hála Eddie Del Rionak, kirakott nekünk pár koncepciós rajzot a játékról a saját oldalára. Kicsit sajnáljuk, hogy végül nem készült el a pokol legmélyebb kapujában döngető CoD, azért kipróbáltuk volna. És az is biztos egy teljesen új szemszöget mutatott volna nekünk, a már jól ismert évről évre érkező Call of Duty vonat után!

Ti örültök az Advanced Warfare-nek, vagy kipróbáltátok volna az új típusú CoD-t?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply