Blizzard: A Titan MMO törölve!

blizzard1

Hét év fejlesztés után a Blizzard véglegesen leállította a Titan fejlesztését.

A sokszor csak a World of Warcraft utódjaként emlegetett Titan kódnév alatt futó MMO projectet véglegesen törölte a Blizzard. A játék immáron hét éve volt készülőben, ám nagyon keveset lehetett tudni róla. Amit hivatalosan elárult a Blizzard az az, hogy nem köthető egyik játékaikhoz sem, egy teljesen új IP és inkább sci-fi irányba haladt volna a játék. A projectet egyszer már törölték, ám “reboot” címszó alatt ismételten nulláról kezdték a fejlesztését.

LCD_MikeMorhaime

“A World of Warcraft elkészítése után túl magabiztosak voltunk. Úgy hittük, tudunk MMO-t készíteni, így a legambiciózusabb ötletet kezdtük el készíteni, amit csak el lehet képzelni. Hát, ez nem jött össze.” -Michael Morhaime

Hozzátette, hogy a Titan egy sokkal elképesztőbb project lett volna, mint azt valaha is ellépzelnénk. A főbb probléma mégis az volt vele, hogy valahogy nem volt meg benne a kellő szórakozás és a szenvedély.

Hogy mi lesz a Blizzard terve ezután, még nem lehet tudni. Egyelőre marad a World of Warcraft egyedüli MMO-juk melynek legújabb kiegészítője november 13-án érkezik. Találkozunk Draenoron!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply