Blizzard: Ez lett volna a Titan project…

Blizzard Entertainment

Néhány Blizzard fejlesztő beszélt arról, hogy mi is lett volna pontosan a project Titan még a “reboot” megkezdése előtt.

A Titan alapvetően egy sci-fi MMO lett volna, melynek helyszínéül a Föld szolgál. A történet szerint egy idegen inváziót vészelt át az emberiség, melyet követően a Földön három frakció alakult ki, s a játék kezdésekor magunk választhatjuk ki, hogy melyikhez is szeretnénk tartozni.

Heroes-of-the-Storm-Cinematic-Trailer-1

A játékban kettő úgynevezett “világ” létezett a Real World és a Shadow World, melyeket leginkább a The Secret World c. alkotáshoz hasonlítanak a fejlesztők. A Real World egy non-combat világot foglalt magában, ahol saját professionunkat űzve lehettünk volna sikeresek. A Shadow World ennek ellentéte, ugyanis a harc játszott benne nagyobb szerepet, itt küldetésezhettünk, PVP küzdelmeket folytathattunk, illetve capture the flag játékmenethez hasonló kihívásokat teljesíthettünk. A játékban lehetőség lett volna FPS és TPS nézetből átélni az eseményeket.

ImageHandler.ashx
A kasztok, melyek a Titan projetcben elérhetőek voltak, azok a Reaper, Jumper, Titan, Ranger, Juggernaut. Értelemszerűen a Titan egy tank kasztnak felel meg, a Rangert a Starcraft 2-es Novához hasonlítják, illetve a Jumper egy gyors és teleportálgatós kasztnak indult. Minden kaszt természetesen más-más játékstílust igényelt, mindenkinek megvolt a maga szerepe és képessége. Grafikailag inkább a rajzfilmes stílust idézte a játék.

A Blizzard terve szerint a startot követően, egy év múlva adták volna ki az első kiegészítőt hozzá.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply