Bear Simulator – Folytatódik az őrület

Bear-Simulator-1280x720

A szimulátorok következő generációjának legújabb tagja: Bear Simulator!

Szimulátorok eddig is voltak, vannak, és lesznek! De miről is szóltak eddig? Az összesben embereket kellett irányítanunk (például a Sims), vagy valamilyen járgányt, esetleg egy várost. Ez már lerágott csont! Bár az emberek nem hangoztatták, mégis kipattant az ötlet: “Újítsunk gyerekek!”

És itt jött az első hullám. Először a Goat Simulator-ra kaphattuk fel a fejünket! Eléggé nagy sikert aratott már az alpha verzió is, hisz ki ne akarna egy állatot irányítani? Pontosan erre összpontosul a fejlesztők figyelme. A legújabb tagnak a bejelentéséhez nem kellett sokat várnunk a kecskék utáni őrületben: Jön a Bear Simulator!

bear-kickstarter

Bár az alfában cammog még a fejlesztési fázis, szinte ugyanakkora a rajongói tábora mint a Goat Simulatornak! A fejlesztők nem is verték nagy dobra a pénzügyi hátteret, ugyanis a Kickstarteren össz-vissz kevesebb mint 30.000$ akarnak összekaparni, így a sikerük szinte borítékolva van!

Kapunk itt mindent az Alpha-ban! Igen változatos tájban lesz részünk, ugyanis a sziklákkal tűzdelt erdőtől kezdve,

bear-simulator

 

egészen a hófedte hegyi vidékeken át, mindent kapunk, ami szem-szájnak ingere.

bear-simulator_screenshot_20140319101307_5_nfh

Már megtudhattuk, hogy az egész játékban a felderítés nélkül semmire sem megyünk. Illetve természetesen ártatlan erdei mókusokat, vagy épp hegyi kecskéket ölni is mulatságos,de vajon lesz ennél több a játékban? Egy kitűnő FPB-t (First Person Bear) fogunk kapni, melyben hatalmas részt fog kitenni a felderítés, gyűjtögetés, vadászás (kicsit survival “feeling”, bár ez szubjektív). Hiszen a videó végéig teljesen azt hihetjük, hogy nincs természetes ellenfele egy medvének. Aztán átvált a hangulat egy kicsit sötétebb hangvételre.

Nem mellesleg akik a játék fejlesztését támogatni fogják, azok beléphetnek majd a Kickstarter szigetre, ahol a támogatás összegétől függően in-game nyalánkságok hullanak az ölükbe. Ilyenek például a sziklák átnevezései, a napszemüveg, vagy akár a képünk is bekerülhet a játékba.

Szerintetek fog jönni Steam-re is?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply