Battlefield 4 – Köszönjük a kitartást!

Battlefield-41

Az EA és a Dice bejelentette a BF4 Player Appreciation Month-ot, aminek keretében elhalmoznak mindenféle játékbeli extrával és eventtel.

A február eleji nagy teljesítményjavító patchel végre elfelejthetjük(?) a bugokat, fagyásokat, laggokat, amik eléggé aláástak a Battlefield 4 élvezhetőségének. A kitartásért az EA/Dice meg szeretné jutalmazni a kiábrándult, de kitartó játékosokat. Na de nézzük is mivel is próbálnak kiengesztelni február elsejétől

-Először is, naponta kapnak a játékosok bronz vagy silver battlepackeket ( premiumosok mindkettőt), amikben találhatunk xp boostokat, camokat, fegyver kiegeket stb. A Dice szerint, ha minden nap kibontunk egy ilyen csomagot akár 30 óra játékidőt spórolhatunk.

-Ingyen hozzájuthatunk, az amúgy fizetős gránát és pisztoly packokhoz.  A premiumosok a shotgun és a DRM packokkhoz is.

-Februárban a premiumosoknak kettő dupla xp hétvégéje is lesz.

-Kapunk ún. Community Missionokat, amikben a feladatunk egyelőre, annyi lesz, hogy egy meghatározott időn belül mennyi dogtaget tudunk összeszedni. A legjobbak Gold battlepacket kapnak. Ezek a feladatok később még bővülhetnek.

-Nézhetünk a  Battlefield fejlesztőivel készített interjúkat, amikből megtudhatjuk a játék optimalizálásának folyamatát. Természetesen trollkodás mentes kommentekkel 😀

Szívesen vesszük a Dice kedveskedését, annak ellenére még mindig szúrja a kis lelkünket az a tüske, hogy játszhatatlanul jelent meg a játék. Február elsejétől (szombaton) élesben is láthatjuk, valóban sikerült-e hibamentesíteni a harcmezőket.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply