Battlefield 4 – Final Stand

Battlefield-4-Final-Stand-Game-Bang

 Az utolsó Battlefield 4 DLC-ről már lerántották a leplet.

Az utolsó DLC- a játékhoz a Final Stand nevet kapta, a kiegészítőben észak Oroszország lármás helyeire utazunk, ahol rengeteg futurisztikus fegyverrel harcolhatunk majd, beleértve a hatalmas railgunt és a hover tankot is.

A Final Stand az intenzív gyalogos központú harcra összpontosít majd mind a négy pálya: Operation Whiteout, Hammerhead, Giants of Karelia és a Hangar 21. Az EA azt mondta, hogy a terveik szerint nagymértékben fejleszteni fogja a battlefield élményét az utolsó DLC kiadása. És ezért a DLC funkciója nem más lesz, mint a ”holnap fegyvere” ami magas technológiájú dolgokat fog takarni, mint például a fent említett railgunt és a lebegő tankot plusz néhány meglepetést, ami majd az elkövetkezendő hetekben lesz csak látható.

Nyilván a videó nem túl részletesen mutatja be a pályákat nagyjából annyit tudtunk, meg hogy van a nagyon havas pálya, a szintén havas pálya, a kevésbé havas pálya és még az 51-es körzet. A kiadási időt még nem tudjuk, de a Battlefield 4 prémium előfizetők PC-n kapni fognak egy bepillantást, hogy mi is fog jönni a Battlefield 4 közösségi teszt részében. Az EA azt mondta, hogy a hozzáférés korlátozott, de minden hely megnyílt nekünk, így aki akar, az tehet egy próbát.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply