Battlefield 4 – Elindult a Squad Join béta

Battlefield4

A Battlefield 4 elég sarkalatos eleme a barátokkal együtt játszott Multiplayer. Ezt eddig a Konzolosok nem igazán élvezhették.

A fejlesztők i számtalanszor elnézést kértek már, hogy ez a funkció nem lehetett benne a játék indulásakor. De köztünk legyen szólva, amikor megjelent a Battlefield 4 nem ez volt a legnagyobb problémája. A hétvégén elindult a Squad Join bétája, így a konzolos játékosok könnyebben játszhatnak együtt. Mindössze pár gombot kell megnyomni, és a már benn is lehetünk a barátainkkal együtt alkotott csapatban.

bf4 squad

Ha valaki ezt nem értené, hogy a konzolosoknak ez miért olyan fontos. Elég azt elmondani, hogy a barátok sajnos nem mindig egy szerverre kerültek. Így a PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One játékosok már a menüben létrehozhatják a legfeljebb öt fős osztagaikat, így biztosan ugyan arra a szerverre kerülnek.

“A barátokkal való közös játék mindig is központi eleme volt a Battlefield többjátékos módjának. Ez egy olyan feature, amit a rajongók már jó ideje akarnak, és bár a megjelenéskor sajnos még nem tudtuk implementálni, büszkén jelenthetjük, hogy immár elérhető a Squad Join” – olvasható a BF 4 weboldalon.

A Squad join segítségével egyenlőre az alapjáték pályáin játszhatunk Conquest, Obliteration, Team Deathmatch, Rush és Domination módokban, a jövőben pedig a többi pálya és játékmód is fokozatosan elérhetővé válik majd. A végleges változat a Dragon’s Teeth frissítéssel érkezik.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply