Battlefield 4 Dragon’s Teeth – Prémiumosok már húzhatják

Battlefield_4_Dragon_s_Teeth_63992

Tegnap jelent meg a negyedik Battlefield 4 DLC, amiben újabb Kína ihlette pályákat robbanthatunk egymásra új fegyverekkel, kiegészítőkkel és az ezekhez járó assignmentekkel.  Egyelőre csak a prémiumosoknak!

Lássuk is a négy térképet, ami a DLC-vel érkezett:

Lumphini Garden: Egy nagy ágas-bogas park, kesze-kusza csatornarendszerrel. SMG-k, shotik és bokorban lapuló sniperek előnyben.

Pearl Market: Egy piactér rengeteg tömött standdal és egymásba kapcsolódó tetőkkel. Egy Flood Zone és egy Grand Bazaar hibrid.

Propaganda: Szobrokkal teli rakott építési terület. Gránát és Mortar parádé garantálva.

Sunken Dragon: Egy étterem, ami egy tavon lengedezik, amíg le nem csapolják a tó vizét. Fun!

Az új mapokkal természetesen új fegyverek is érkeztek, többek közt DEagle 44Unica 6CS5MPXBulldog. De új eszközöket is kapunk a Ballistic Shield és a R.A.W.R. irányítható kütyü személyében. Ezeknek a közelharci matériáknak jó hasznát fogjuk venni, hiszen a Dragon’s Teeth térképei nagy része közelharcra (CQB) van méretezve. A közelharci mapokhoz természetesen egy pörgős mód is jár. Ezt szeretné kielégíteni a Chain Link játékmód, amiben területeket kell egymás után elfoglalnunk, hogy sikerre vigyük csapatunkat.

Battlefield 4 Dragon’s Teeth DLC-t a prémiumosok már tölthetik, a többieknek sajnos megjelenésig, július 29-ig várniuk kell. Ezen kívül még egy kiegészítőre számíthatunk Final Stand néven.

BF 4 Dragon's Teeth 610

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply